Τελευταία ενημέρωση 06:52, 19 Απρ 2024

Ο σκόρερ και Περιστεριώτης και μεταγραφή από Άγ.Ιερόθεο!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μια από τις διαχρονικές συζητήσεις που γίνονται στην πόλη μας μεταξύ των φιλάθλων  είναι το κατά πόσο ο Ατρόμητος παίρνει παίκτες από τις ομάδες του Περιστερίου.

  Το σχέδιο για έναν Ατρόμητο με περιστεριώτες παίκτες  που ακούγεται από πολλά χείλη είναι εύκολο να το λες αλλά δύσκολα να το εφαρμόσεις. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Να έχει τάσεις αυτοκτονίας ο Ατρόμητος και να μην παίρνει τους παίκτες που αξιολογεί ως καλούς αποκλείεται. Ειδικά όταν το κομμάτι αυτό το χειρίζεται ένας άνθρωπος που έχει καριέρα στον Ατρόμητο ξεκινώντας από μια άλλη ομάδα της πόλης μας τον Ήφαιστο, ο Τόλης Αποστόλου.

Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει από μέσα «τον Ατρόμητο με περιστεριώτες παίκτες στη δεκαετία του ‘80» αλλά σε άλλες εποχές. Ένας άνθρωπος που ξέρει πόσο σημαντικό είναι από τον Ήφαιστο, από τον Ιερόθεο, από τον Όμιλο να κάνεις άλμα στην μεγάλη ποδοσφαιρική  δύναμη της πόλης σου.

Το επίπεδο του Ατρόμητπου έχει φυσικά αλλάξει και τα κριτήρια επιλογής παικτών πρέπει να είναι αυστηρότερα. Ο Αποστόλου ξέρει λοιπόν  καλά ότι το ιδανικότερο σενάριο θα είναι να απαρτίζεται ο Ατρόμητος από παίκτες περιστεριώτες γέννημα θρέμμα. Και ποιος δεν το θέλει άλλωστε..

Εκείνο λοιπόν που έχει και πρέπει να κάνει είναι να φέρνει στον Ατρόμητο τους παίκτες που τα δικά του έμπειρα παίκτες μπορούν να φθάσουν μέχρι την επαγγελματική ομάδα. Άμα είναι από το Περιστέρι τόσο το καλύτερο!. Αρκεί να υπάρχουν. Τα τελευταία χρόνια πάντως περισσότερα από 30 παιδιά από διάφορες ομάδες του Περιστερίου έχουν ενταχθεί στις Ακαδημίες του Ατρόμητου, άρα καταρρίπτεται απόλυτα ο μύθος!

Ο σκόρερ λοιπόν του Ατρόμητου Κ15 στον χθεσινό τελικό με τον Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Ανδριόπουλος είναι περιστεριώτης γέννημα θρέμμα. Επιλέχθηκε από μικρή ηλικία και είναι στην Ακαδημία τέσσερα – πέντε χρόνια. Και μάλιστα με μεταγραφή από τον Άγιο Ιερόθεο. Τον Άγιο Ιερόθεο που όποτε του ζητάει παίκτη ο Ατρόμητος τον δίνει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το έκανε και πριν από 1,5 χρόνο με τον Γιώργο Νταβιώτη που παίζει στην Κ2Ο του Ατρόμητου. Χωρίς απαιτήσεις, χωρίς τίποτα… Κι έτσι πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες της πόλης μας άλλωστε..

Γέννημα θρέμμα λοιπόν από το Περιστέρι ο Γιώργος Ανδριόπουλος ένας αμυντικός με «έξυπνο μυαλό», που συμπεριφέρεται ποδοσφαιρικά σαν μεγαλύτερος από την ηλικία του και που έχει τα φόντα για να φθάσει μέχρι την πρώτη ομάδα. Όπως και άλλα παιδιά από την Κ15, επίσης περιστεριωτόπουλα. 

Απλά υπομονή χρειάζεται, καλή προαίρεση, διάθεση και δουλειά!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Μάιος 2016 12:18
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δεν ξεχνιούνται άνθρωποι σαν τον Τάκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας