Τελευταία ενημέρωση 06:22, 20 Απρ 2024

Το μυαλό στο «ματς της χρονιάς»

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκινάει σήμερα το βράδυ η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου για τον «αγώνα της χρονιάς» με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

 Ο Ατρόμητος χρειάζεται  νίκη επί του Εργοτέλη και ταυτόχρονα νίκη της Δράμας με τα Τρίκαλα για να παραμείνει στην Α’ Εθνική. Μια νίκη που η Δράμα μπορεί να κατακτήσει με πολύ μεγάλη άνεση και θα την κατακτήσει αρκεί να παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες ώστε να μην δώσει λαβές για ψίθυρους και αρνητικά σχόλια.

Η Δράμα είναι άλλωστε μια από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος, με παίκτριες στο δυναμικό της που πριν από δύο χρόνια πήραν τον τίτλο και που το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τα Τρίκαλα (νίκησε με 5-1) αποδεικνύει πόση μεγάλη διαφορά δυναμικότητα υπάρχει ανάμεσα τους.

Αν πάντως σημειωθεί διαφορετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι θα περιμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση της ΕΠΟ που γνωρίζει πολύ καλά ότι σε αυτό το επίπεδο του Γυναικείου Πρωταθλήματος  που οι διαφορές είναι μεγάλες, οι εκπλήξεις δεν είναι συχνό φαινόμενο. Μέχρι στιγμής πάντως η Δράμα, μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα, έχει δείξει ότι σέβεται την ιστορία της και σε κάθε παιχνίδι παίζει για το γόητρο και την υπόληψή της. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει το ίδιο και με τα Τρίκαλα!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Μάιος 2016 15:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παράταση στην αγωνία! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας