Τελευταία ενημέρωση 20:04, 06 Ιουλ 2020

«Όταν τσακώνονται τα βουβάλια….»

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι παροιμίες και οι λαϊκές ρήσεις δεν έγινα τυχαία και ούτε ήρθαν από τον πλανήτη Άρη.

Είναι απόσταγμα σοφίας και βιώματα ανθρώπων που έζησαν διάφορα γενογότα στη ζωή τους. Με ανοικτό στόμα παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες την τιτανομαχία των Μαρινάκη-Μελισσανίδη. «Όταν τσακώνονται όμως τα βουβάλια την πληρώνουν πάντα τα βατράχια…».

Δηλώσεις, ανακοινώσεις, συνεντεύξεις τύπου, απαντήσεις και ένα σωρός από χαρτοπόλεμο που δημιουργούν σύγχιση και θολούρα στο μυαλό ακόμη και του πιο υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου. Η ιστορία έχει δείξει στο παρελθόν ότι ποτέ κανείς «μεγάλος» δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα ενδιαφερθούν τώρα; Το καλό είναι πλέον ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο. Δεν αρμενίζει στραβά όπως έκανε τα περασμένα χρόνια. Ξέρει τι φουμάρει ο καθένας από τους μεγάλους και τρανούς που καθορίζουν τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αλλά όχι πάλι επειδή τσακώνονται τα βουβάλια να την πληρώσουν τα βατράχια!. Και όσο αισιόδοξοι να θέλουμε να είμαστε και όσο και αν θέλουμε να καθαρίσει επιτέλους η μπουγάδα, δυστυχώς πάλι μια από τα ίδια θα δούμε. Όταν όμως ένα κράτος βρίσκεται σε σήψη τι να περιμένει κανείς και από το ποδόσφαιρο; Την ίδια σήψη θα έχει και αυτό!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Από το καθισιό στην υπερδιέργεση »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας