Τελευταία ενημέρωση 08:53, 20 Απρ 2024

Τέλος σε μια πετυχημένη χρονιά!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ΑΟ Περιστερίου στο «ντέρμπι γιορτής» της πόλης μας με αντίπαλο τον Ήφαιστο επικράτησε με σκορ 1-0 σήμερα το πρωί.

Το ματς δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό συνετέλεσε να μην υπάρχουν σκοπιμότητες από τις δύο πλευρές. Μάλιστα τόσο ο Κώστας Αρζένης όσο και ο Θοδωρής Τρανός έδωσαν ευκαιρία σε νέα παιδιά που δεν είχαν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

ΤΟΥ ΑΝΤ. ΝΤΟΥΡΙΟΥ

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε με σουτ ο Ψαράκης στο 50’. Καλή προσπάθεια και από τις δύο ομάδες που αποχώρησαν αγκαλιασμένες αμφότερες ικανοποιημένες από την φετινή τους πορεία.

Ξεχώρισαν οι Καζιάνης, Ανιτσάκης, Ψαράκης, Χέλμης από τον Όμιλο  και από τον Ήφαιστο οι Τομάρας, Γεωργακόπουλος, Παπαϊωάννου.

Άριστη η διαιτησία του Όντου και των βοηθών του Γούναρη, Αργυριάδης. Στο γήπεδο βρέθηκε η παλιά δόξα της Δόξας Δράμας Τάσος Στράντζαλης μαζί με τον περιστεριώτη παράγοντα Δημήτρη Μπεζαντέ.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λιόνης, Καζιάνης, Ανιτσάκης (80’ Βενέτης), Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Πλέστης Χ. (70’ Μπούζας), Κρούτι, Ψαράκης, Χέλμης, Λιαγκόζης (60’ Ντα Κόστα).

 ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Μπερτσιάς, Ζαφειράτος, Σφίκτης, Μουρκάκης (58’ Σκορδιαλός), Κάντι, Ζήκος, Μπότης (70’ Μούρτζης), Τομάρας, Γεωργακόπουλος, Παπαϊωάννου, Τζώκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Γκολ στη φτώχεια» από τους παλαίμαχους! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας