Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα «Θερσιππόπουλα» διέπρεψαν στους Διασυλλογικούς!

Κατηγορία Θέρσιππος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με συμμετοχή ρεκόρ (περισσότεροι από 620 αθλητές και αθλήτριες), οι οποίοι εκπροσώπησαν 43 σωματεία της περιφέρειάς μας (Αθήνα - Δυτική Αττική - Πειραιάς και νησιά του Σαρωνικού), έλαβαν μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α', που διεξήχθη το Σάββατο 16/4/16 στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά.

Ο Θέρσιππος χάρις στην αξιέπαινη προσπάθεια των μικρών μας αθλητών, κατέκτησε την 6η θέση αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια των παρευρισκομένων φίλων του κλασικού αθλητισμού.
Μπροστά του βρέθηκαν οι παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις της περιφέρειάς, ομάδες γενικά που έχουν στη διάθεσή τους εγκαταστάσεις που μπορούν (σε αντίθεση με τον Θέρσιππο) και καλλιεργούν όλα τα αγωνίσματα του στίβου.

Πίσω τερμάτισαν 37 ομάδες κι ανάμεσα τους σωματεία με μεγάλη αναγνωρισιμότητα όπως, Ολυμπιακός ΣΦΠ (17η θέση), ΑΕΚ (22η), και Παναθηναϊκός ΑΟ (28η).

Το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρει τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία αυτή.

Στο συνημμένο πίνακα που ακολουθεί φαίνονται οι θέσεις και οι επιδόσεις των αθλητών της ομάδας που έλαβαν μέρος στους αγώνες καθώς και μερικά στιγμιότυπα από τις προσπάθειές τους.