Τελευταία ενημέρωση 22:03, 13 Νοε 2019

Περήφανος ο Γλαύκος για Μπενεχούτσο!

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι επιτυχίες για τον ''Big-Ben'' Θοδωρή Μπενεχούτσο, αθλητή  του Γλαύκου  που βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στην μακρινή Αυστραλία, συνεχίζονται.

  Μπορεί να βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και να κολυμπά στις πισίνες της Αυστραλίας, ωστόσο όμως ο Θόδωρος Μπενεχούτσος αν και ακόμα μαθητής, διαπρέπει στην κολύμβηση και ετοιμάζεται να τιμήσει τα χρώματα της πατρίδας μας. Είναι ο Big Ben της Ελλάδας και  έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην Αυστραλία. Ο Big Ben βρίσκεται ψηλά στις ευρωπαϊκές κατατάξεις στις μεικτές. 

Συγκεκριμένα, με εντυπωσιακό τρόπο οι εμφανίσεις του στο αυστραλιανό πρωτάθλημα κατηγοριών. Ο Θοδωρής κατέρριψε ένα πανελλήνιο ρεκόρ που κρατούσε έξι χρόνια και κατείχε ο Κωνσταντίνος Μαρκόζης   από τις 14 Ιουλίου 2010 και στέφθηκε πρωταθλητής Αυστραλίας στις κατηγορίες 17-18 ετών  στα 200 μ. πεταλούδα με χρόνο  1:58:59.  Επίσης κατετάγη δεύτερος στα 400 μ. μικτής ατομικής  με χρόνο 4.23.83 και δεύτερος στα 200 μ. μικτής ατομικής με χρόνο 2.02.60. Στα 200μ. ελεύθερο ο χρόνος του ήταν 1.50.69 και στα 100μ. πεταλούδα 54.04.

 Όλοι οι παραπάνω χρόνοι του Θοδωρή είναι όρια πρόκρισης στο  Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων, που θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιουλίου στην Ουγγαρία, με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος. Η παρουσία του Μπενεχούτσου στο εθνικό αυστραλιανό πρωτάθλημα κατηγοριών επιβεβαίωσε τις υψηλές του δυνατότητες και την καλή κατάστασή του και σίγουρα μας προϊδεάζει για ακόμα καλύτερα πράγματα.

Τα συγχαρητήρια όλων από τον Γλαύκο στο Θοδωρή, καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει και καλή επιστροφή στην Ελλάδα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το νέο διοικητικό συμβούλιο »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας