Τελευταία ενημέρωση 06:09, 16 Απρ 2024

Έχει κάνει πολλά, εισπράττει λίγα!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για τον Ατρόμητο και για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια η ομάδα δεν θα πάρει μέρος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Και όμως με την πορεία που έκανε στα τελευταία παιχνίδια με το εκπληκτικό σερί των πέντε νικών η σεζόν έκλεισε πετυχημένα και ας χάθηκε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για ένα μόλις βαθμό.

Υπάρχει ωστόσο και συνέχεια. Υπάρχει κι ένας ακόμη στόχος που πρέπει να διεκδικηθεί και θα διεκδικηθεί. Την Τετάρτη θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός με την ΑΕΚ και την Μεγάλη Τρίτη ο δεύτερος ημιτελικός. Πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, δεύτερο ματς στο Περιστέρι. Χωρίς θεατές εκεί και εδώ. Οι δύο ομάδες θαρρώ λοιπόν ότι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Και ας έχουν βιαστεί κάποιοι ειδήμονες να προεξοφλήσουν σε ένα τελικό ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Αυτά είναι για τη θεωρία, στην πράξη εύκολα αλλάζουν όλα.

Το ταμείο λοιπόν για τη φετινή χρονιά ο Ατρόμητος δεν μπορεί να το κάνει από τώρα. Γιατί έχει και συνέχεια μπροστά του. Το ταμείο θα γίνει μετά το κύπελλο, τότε θα δούμε τα συν και τα πλην μιας σεζόν τρομερά δύσκολης και περίεργης που ξεκίνησε με μια μεγαλειώδη βραδιά στη Στοκχόλμη.

Φεύγοντας ωστόσο σιγά σιγά η χρονιά στο συμπέρασμα που καταλήγω είναι τελικά ότι αυτή η ομάδα, ο Ατρόμητος Αθηνών, ο δικός μας Ατρόμητος έχει κάνει πολλά. Εισπράττει όμως λίγα!.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας