Τελευταία ενημέρωση 06:13, 25 Απρ 2024

Και οι προπονήσεις (του polo) γίνονται...γιορτή!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Δεν προλάβαμε να γράψουμε σήμερα στο Peristerisports για το φυλλάδιο του Γ.Σ.Π. για της Υδατοσφαίριση και βρεθήκαμε μπροστά σε ακόμα μία έκπληξη. Περνώντας από το κολυμβητήριο του Περιστερίου το Σάββατο το μεσημέρι ακούσαμε σφυρίγματα και φωνές. Σκεφτήκαμε ότι θα παίζεται κάποιος αγώνας για τον οποίο δεν είχαμε ενημερωθεί – πράγμα δύσκολο! Μπήκαμε μέσα και είδαμε έναν αγώνα... Τιτάνων! Τα Promini του Γ.Σ.Π. έπαιζαν φιλικό μεταξύ τους !

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί είδηση … αλλά σίγουρα αποτελεί είδηση ότι με την μπλε ομάδα κολυμπούσε και ο προπονητής τους Γιώργος Κρασάκης ενώ οδηγίες μέσα από το νερό στην λευκή ομάδα έδινε ο προπονητής των μίνι παίδων Μπάμπης Κλεωνάκος! Και έξω από το νερό με μπουρνούζι και σε ρόλο διαιτητή ο υδατοσφαιριστής Δημήτρης Καραγιάννης! Πραγματικό παιχνίδι … πραγματική γιορτή υδατοσφαίρισης.

 Φύγαμε από το κολυμβητήριο με το χαμόγελο που χαρακτηρίζει τον φίλαθλο αλλά και γονιό … αυτόν που ξέρει ότι τα παιδιά του είναι σε καλά χέρια! Και ας μην έχουμε κάποιο από τα παιδιά μας στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης. Πολλοί άλλοι τα έχουν και είναι τυχεροί που στο Περιστέρι υπάρχει ο Γ.Σ.Π.

 Απλά για να γνωρίζουμε , ότι οι διαφορές στους συλλόγους έρχονται από το μεγαλείο της καρδιάς … από την αγάπη για αυτό που κάνουν!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πάλεψε αλλά έχασε στην Πάτρα με 12-6 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας