Τελευταία ενημέρωση 19:41, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Καρέ νικών πέτυχαν τα τμήματα του Peristeri Volley σε ένα ιδανικό και μοναδικό Σαββατοκύριακο.  Το κερασάκι στη τούρτα μπήκε από τις Παγκορασίδες 3 που πήραν για τα καλά φόρα και πέτυχαν νέα νίκη αυτή τη φορά επί της Άμιλλας Καματερού εκτός έδρας με το επιβλητικό 3-0!!! Τα κορίτσια  ήταν χάρμα ειδέσθαι και στα 3 σετ του παιχνιδιού σκορπώντας και πάλι τον ενθουσιασμό στους θεατές!

Προηγήθηκαν οι εξής αγώνες

*Νέα εκτός έδρας νίκη για το Peristeri Volley απέναντι στον αξιόμαχο Έσπερο Καλλιθέας με 3-1 σετ για τις παγκορασίδες Α. Μετά τις δυο εκτός έδρας νίκες αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα περιμένει με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στην έδρα της  στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του ομίλου!

*Παρά τις σημαντικές απουσίες των Μιλή και Κωτσαδάμ οι παγκορασίδες Α πέρασαν νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Ένωσης Ιλίου με 3-1 σετ. Τα κορίτσια αφού έχασαν το πρώτο σετ και έφτασαν μια ανάσα από το να χάσουν και το δεύτερο (24-20) αφυπνίστηκαν την τελευταία στιγμή και αφού ισοφάρισαν 25-27 πήραν μεγάλη νίκη αφού στο τρίτο και τέταρτο η απόδοσή  έφτασε σε υψηλά επίπεδα

*Με το δεξί μπήκαν και οι παγκορασίδες Β που νίκησαν με 3-1 την αξιόμαχη ομάδα του Θρίαμβου Χαιδαρίου! Έπαιξαν οι Μίλη, Γιαννουλάκη, Μπάρτζη, Πετροπούλου, Κιρκιλή,. Στασινοπούλου, Μιχοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θρίαμβο οι Παγκορασίδες με ΟΣΦΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας