Τελευταία ενημέρωση 10:34, 24 Απρ 2024

Η Κ20 με δέκα, νίκησε Καλλονή και διαιτητή (1-0)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένας απίθανος διαιτητής ονόματι Κάτσαρης από τη Χίο, εντελώς ακατάλληλος για να σφυρίζει και καλύτερα να το σταματήσει τώρα που είναι νωρίς, κόντεψε να τινάξει στον αέρα τον σημερινό αγώνα του Ατρόμητου Κ20 στην Αγιάσο με την Καλλονή. Ακόμη και ο «ιστορικός» διαιτητής Στράτος Παπουτσέλης που είχε δώσει ένα πέναλτι σε ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το 1996 κι εκτελούσε χρέη παρατηρητή διαιτησίας  βγήκε  από τα ρούχα του.

Δεν έδωσε δύο πεναλτάρες στον Ατρόμητος σε ανατροπές των Στρούγγη, Νάτσου εκ των οποίων η πρώτη φάση ήταν και αποβολή ενώ απέβαλε τον Κωστούλα στο 72’ όταν δέχθηκε κλωτσιά από αντίπαλο και αντί φαουλ του έδωσε δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Και λίγα είναι αυτά από όσα έκανε ο Κάτσαρης αλλά τελικά δεν εμπόδισε τον Ατρόμητο να πάρει τη νίκη με δέκα παίκτες, με γκολ του Ρομάριο με ωραία προσπάθεια και ιδανικό πλασέ

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ ανώτερος και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Με διαφορά κλάσης από την Καλλονή που πάλεψε πάντως όσο μπορούσε. Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη (συνεργάτης του ο Κώστας Παρθενίου) είχε δοκάρι με τον Κωστούλα στο 57’.

 Οι υποδείξεις του Κάτσαρη, κάπου τον αποπροσανατόλισαν ωστόσο ακόμη κι έτσι απονεμήθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στις καθυστερήσεις.

Ξεκίνησαν οι Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Στρούγγης, Ζιβάνοβιτς, Φαρία, Νάτσος, Ρεγκάκος, Παυλής, Τσατσόπουλος.

‘Επαιξαν ως αλλαγή και οι Κρουσέλ, Λαζαρίδης, Ρομάριο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 13:31
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η αποστολή για την Καλλονή »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας