Τελευταία ενημέρωση 22:47, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον κίνδυνο να παρεξηγηθεί το peristerisports δεν διστάζει να εκφράσει την άποψη του για το περιστεριώτικο ντέρμπι Χρυσούπολης – Άμιλλας στον 2ο όμιλο της Β’ Αθηνών που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 4.30 στην κοινή έδρα των δύο ομάδων το γήπεδο της Χρυσούπολης.

Δύο ομάδες της πόλης, δύο ομάδες που προπονούνται στους ίδιους χώρους και ο ένας παίκτης ξέρει τον άλλον με το μικρό του όνομα καλούνται αυτή τη φορά να διαχωρίσουν τα..τσανάκια τους και για ενενήντα λεπτά να λύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές μέσα στο γήπεδο. Μετά το τέλος του αγώνα πάλι φίλες να είναι μεταξύ τους.

Εν προκειμένω διακυβεύονται και για τους δύο: Η Χρυσούπολη παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία κάνοντας μια αξιοθαύμαστη πορεία τον τελευταίο καιρό, η Άμιλλα παλεύει για την άνοδο της στην Α’ Αθηνών. Τα παιχνίδια λιγοστεύουν και κάθε χαμένος βαθμός μπορεί να αποβεί πολύτιμος.

Το ιδανικό σενάριο και προσδοκία κάθε υγιούς περιστεριώτη είναι να υλοποιήσουν και οι δύο ομάδες τους στόχους τους. Να σωθεί η Χρυσούπολη ως επιβράβευση της συγκλονιστικής προσπάθειας των παικτών της, να ανέβει η Άμιλλα ως επιβράβευση της προσπάθειας πρώτα της διοίκησης που έχει κάνει υπέρβαση σε επίπεδο Β’ κατηγορίας και βέβαια των παικτών της που θέλουν διακαώς να πανηγυρίσουν την άνοδο.

Γίνεται να συμβούν και τα δύο; Σαφώς και μπορεί να επιτευχθεί αυτός ο συνδυασμός. Αν όμως πρέπει απαραίτητα να διαλέξουμε, θα είμαστε ξεκάθαροι κοιτώντας μόνο το συμφέρον του περιστεριώτικου αθλητισμού: Και το συμφέρον του περιστεριώτικου αθλητισμού είναι να προστεθεί μια ακόμη ομάδα στην Α’ κατηγορία μετά τον ΑΟ Περιστερίου και τον Ήφαιστο. Αφήνουμε στην άκρη τον Άγιο Ιερόθεο που επίσης ευχή όλων των περιστεριωτών πρέπει να είναι η άνοδος του στη Γ’ Εθνική. Αυτά και η Χρυσούπολη με την αντεπίθεση που έχει κάνει, ούτως ή άλλως θα σώσει τη παρτίδα της!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δεν μπήκε στο ματς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας