Τελευταία ενημέρωση 11:50, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Κλειδαμπαρώνει» τη 2η θέση ο Όμιλος!. Πέρασε με πολύ μεγάλη άνεση από την Πετρούπολη με σκορ 4-0 κόντρα στην Ειρήνη έπειτα από μια πειστική εμφάνιση για μια ακόμη φορά και κέρδος πάλι τους «μικρούς»: Τον Αννιτσάκη που ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος στην αρχική ενδεκάδα και τους Κούρτη, Θάνο Μπούζα που μπήκαν αλλαγή. Και οι τρεις μαζί με τον τερματοφύλακα Φανουργιάκη που είχε εύκολο απόγευμα αποτελούν το «αύριο» του συλλόγου.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Ο Όμιλος προηγήθηκε με τον Χέλμη στο 16΄ από σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Ψαράκης που μέχρι τώρα έδινε μόνο ασίστ χρίστηκε σκόρερ στο 44’ με κεφαλιά πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Κρούτι στο 84’ δέχθηκε την πάσα του Χέλμη κι έκανε το 0-3 για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Μπούζα από εξαιρετική ασίστ του Κούρτη στο 88'.

Δύο δοκάρια είχε ο Όμιλος με τους Μπούσκο στο 16’ και Χέλμη στο 78’. Αποβλήθηκε στο 87’ για εξύβριση ο ποδοσφαιριστής της Ειρήνης Κτιστάκης.

Ο Κώστας Αρζένης ξεκίνησε με τους: Φανουργιάκης, Αννιτσάκης, Βενέτης, Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Γκολφινόπουλος Κρούτι, Ψαράκης, Χέλμης, Λιαγκόζης. Έπαιξαν και οι Κούρτης,. Ντα Κόστα, Μπούζας Θ.

Τραυματίστηκε ο Γκολφινόπουλος που αντικαταστήθηκε στο 46' από τον Κούρτη αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Απρίλιος 2016 21:19
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι ευκαιρίες θα συνεχιστούν! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας