Τελευταία ενημέρωση 16:25, 24 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για ακόμη ένα παιχνίδι και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ο Ταξιάρχης έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο παίρνοντας τη νίκη απέναντι στην νεανική ομάδα του Θεσσαλικού με σκορ 3-0.

Ο κόουτς Δουλής βλέποντας τον κακό αγωνιστικό χώρο και την ασταμάτητη βροχή επέλεξε να αφήσει στον πάγκο έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές βλέποντας πως το παιχνίδι θα πήγαινε στη δύναμη και όχι στη τεχνική.

Επιλογή που του βγήκε αφού μόλις στο 15' ο Γεωργόπουλος Λαμπ. έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του Ταξιάρχη και ενώ είχαν προηγηθεί 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Στην ανάπαυλα με τις αλλαγές που έγιναν και την είσοδο των Γεωργόπουλου Γ, Λαγκαδινού Β. και Πλέστη Π.Δ. η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Ταξιάρχη με κατοχή της μπάλας και πολλές ευκαιρίες, που αν οι επιθετικοί ήταν λίγο πιο σοβαροί και...ομαδικοί θα είχαν μετατραπεί σε γκολ.

Παρόλα αυτά με μια τρομερή προσωπική ενέργεια και σούτ έξω απο την περιοχή ο Λαγκαδινός έκανε στο 65' το 2-0 ενώ ο ίδιος παίχτης στο 75' έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Φίνο που με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ(ΔΟΥΛΗΣ):ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ, ΠΡΙΤΣΗΣ, ΔΕΜΟΝΑΚΟΣ (65'ΣΒΑΡΝΟΣ), ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Λ (60' ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ), ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ (45' ΠΛΕΣΤΗΣ Π.Δ.), ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ (70' ΧΑΜΟΠΟΥΛΟΣ), ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (45' ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝ, 80' Λ.Τ. ΠΙΞΟΜΑΤΗΣ), ΑΝΤΩΝΙΟΥ (65' ΦΙΝΟΣ), ΠΛΕΣΤΗΣ Π.Α.(45' ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 10 Απριλίου το Κύπελλο Ανεξαρτήτων Ομάδων »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας