Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλήρωσε τα λάθη του ο Άγιος Αντώνιος!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αν και πολύ ανώτερος ο Άγιος Αντώνιος πλήρωσε τα λάθη του στον αγώνα με τον Ατρόμητο  για το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα στο γήπεδο της Χρυσούπολης (3-3). 

Ήταν αναμφισβήτητα ενα ξεχωριστό παιχνίδι,  ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεχωριζουν για την ποιότητά τους και σίγουρα θα διεκδικήσουν στα ίσα τον τίτλο του φετινου πρωταθλητή. Παίχτηκε ένας ματς με στρωτό ποδόσφαιρο και πολλές φάσεις για γκολ ιδίως για την ομάδα του Αγ. Αντώνη. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις χωρίς να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες.
Το σκορ για τον Άγιο άνοιξε στο 10' με πλασέ ο Γ. Σπανός ύστερα από ασταθή απόκρουση του αντιπάλου τερματοφύλακα σε σουτ του Χλωρού από πλάγια θέση. Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε πολύ γρήγορο ρυθμό με δυνατές κόντρες ανάμεσα στους δύο αντιπάλους αλλά σε καμία περίπτωση αντιαθλητικές.

Ο Άγιος, κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα (25ο λεπτό)  να διπλασιάσει τα τέρματα με σκόρερ αυτή τη φορά το Γ. Χλωρό με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Χλωρό στο 30', με τη μπάλα χτύπά το οριζόντιο δοκάρι. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γ. Σπανό και Θ. Κολοκοτρώνη να μην καταφέρουν να σκοράρουν από πλεονεκτικές θέσεις.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε τραγικά για τον Άγιο και μέσα σε 5 λεπτά, από το 50'-55', να ισοφαρίζεται ύστερα από τραγικά λάθη. Παρόλο την ψυχρολουσία, η ομάδα του Άγιου Αντώνη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ στο 65' με τον Κολοκοτρώνη, με ένα γκολ ποίημα σχεδόν πάνω από τη γραμμή του άουτ.


Σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις του Ατρόμητου στο 2ο ημίχρονο, ένα κερδισμένο κόρνερ στο 75', θα φέρει ασυνεννοησία και κόντρες στην άμυνα με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.  Η πίεση για τον Άγιο συνεχίστηκε με έντονο ρυθμό και γρήγορο ποδόσφαιρο, με τον Ατρόμητο να έχει κλειστεί στο μισό του γηπέδου στην προσπάθεια του να κρατήσει την ισοπαλία. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν στο τελευταίο 15λεπτο ήταν ανεπανάληπτες. Χλώρός-Κολοκοτρώνης-Σπανός σφυροκοπούσαν σε κάθε επίθεση την ομάδα του Ατρόμητου αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι σε τουλάχιστον 5 κλασικές ευκαιρίες.


  Αγωνίστηκαν για τον 'Αγιο Αντώνιο οι: Σούρσος, Τσιτσίγκος, Διαμαντής, Καλύβας, Βαρλάμης Ν., Μαρίνου, Μάρκου, Βαρλάμης Γ., Σπανός, Χλωρός, Κολοκοτρώνης, Χολόγκιτας, Βαρλάμης Α., Ηλιόπουλος, Μπακλαβάς, Σκορδαλιός.