Τελευταία ενημέρωση 23:43, 16 Απρ 2024

Γεωργίου:«Η δουλειά μας δεν τελείωσε ακόμη»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν απο τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό του Άγιου Ιερόθεου πραγματοποιώντας θετικές εμφανίσεις. Ο λόγος για έναν εκ των αρχηγό της ομάδας, Παναγιώτη Γεωργίου, ο οποίος τη φετινή σεζόν αποτέλεσε έναν από τους συντελεστές στην πορεία του συλλόγου για την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Ο ίδιος μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του λέγοντας τα εξής:
Ευχαριστώ τους συμπαίχτες μου, τον προπονητή μου κο Σταυριανό Ισίδωρο, τον γυμναστή μου κο Βαφειάδη Δημήτρη την διοίκηση και συγκεκριμένα τους κ. Ρούμπα Τάκη, Ρούσσο Βαγγέλη, Ρούσσο Αντώνη, Ρούσσο Άρη, τους γενικούς μας αρχηγούς κ. Αργυρόπουλο Μάκη και κ. Τσακούμη Στάθη και τέλος τον φροντιστή και άνθρωπο για όλες τις δουλείες της ομάδας Θέμη Τζέμη αλλά και τον φυσιοθεραπευτή μας Χρήστο Σκαρώνη. Ξεκινάω έτσι γιατί χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δεν θα είχε επιτευχθεί τίποτα. Το 2016 είναι χρονιά ορόσημο για την ομάδα καθώς κατακτά το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1994. Υπήρξε μια άνοδος ακόμη το 2005 αλλά σαν δευτεραθλητής. Οπότε μιλάμε για μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Επίσης αυτή η χρονιά είναι και ιδιαίτερα σημαντική για μένα καθώς είναι το πρώτο πρωτάθλημα που πανηγυρίζω στη καριέρα μου. Επίσης αποτελεί και το πρώτο πρωτάθλημα του τεχνικού μας κ. Ισίδωρου Σταυριανού στην προπονητική του καριέρα, αλλά και το πρώτο πρωτάθλημα της διοίκησης των Ρούμπα - Ρούσσων. Τυχαίο; Μάλλον όχι. Οταν θες κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το κατακτήσεις. Και εμείς το θέλαμε πάρα πολύ. Αυτός ήταν ο πρώτος μας στόχος και το είχαμε ξεκαθαρίσει πρωτίστως στους εαυτούς μας από τις 04/08/2015 στην πρώτη προπόνηση της σεζόν το καλοκαίρι. Δε χρειάζεται να αναφέρω πως κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, καθώς η βαθμολογία δε λέει ποτέ ψέματα. Πόσο μάλλον και η βαθμολογική διαφορά. Πάντως ο πρώτος στόχος, ήρθε με πολύ δουλειά και πολύ κόπο από όλους και το χαρήκαμε δέοντος μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα. Ωστόσο οι πανηγυρισμοί διακόπτονται και θέτουμε πλέον όλο μας το είναι στην επίτευξη του δεύτερου μας στόχου, καθώς η δουλειά μας δεν τελείωσε ακόμη. Θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ' εθνική. Έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας να δουλέψουμε ήρεμοι και να προετοιμαστούμε σωματικά και ψυχικά για τα 6 πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν, την προαναγγελία της Γ' εθνικής και τους αγώνες μπαράζ. Οπότε εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και στο τέλος να κάνουμε ταμείο και να είμαστε όλοι κερδισμένοι και ευτυχισμένοι.

                                   ΜΑΡΙΟΣ   KOYMΠΟΥΛΗΣ: «ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΜΕ»

 Πρωτάθλημα δεν κατακτά για πρώτη φορά, ωστόσο, το φετινό έχει ξεχωριστή σημασία για τον Μάριο Κουμπούλη ο οποίος έχει βιώσει ανάλογες στιγμές με το Αιγάλεω και τον Άγιο Δημήτριο.

Ο ικανότατος αμυντικός μέσος που κλήθηκε να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής του Άγιου Ιερόθεου τη φετινή σεζόν τα πήγε περίφημα και παρά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε, επανήλθε δριμύτερος αποτελώντας αξιόλογη λύση για τον Ισίδωρο Σταυριανό.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγίου Ιεροθέου αναφερόμενος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΑ τόνισε: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να κατακτάς ένα πρωτάθλημα έστω κι αν αυτό είναι σε τοπικό επίπεδο. Το γεγονός ότι το κατακτήσαμε έξι αγωνιστικές πριν από τη λήξη του φανερώνει πόσο δυνατή και σταθερή ήταν η ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και πόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές είχε στο έμψυχο δυναμικό της».

Ερωτηθείς για την προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα στα μπαράζ-ανόδου, ο Κουμπούλης υπογράμμισε: «Είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια από αυτά του πρωταθλήματος. Θα παίξουμε έξι τελικούς και τα περιθώρια λάθους θα είναι μηδενικά. Αυτά τα παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες όπου η δύναμη και το πάθος θα περισσεύουν. Η ομάδα μας διαθέτει αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν βιώσει αυτή τη διαδικασία και στο παρελθόν και αυτό θα είναι ένα πλεονέκτημα για μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Μάρτιος 2016 11:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 20η νίκη το «κοντέρ», το Χαϊδάρι 2-0! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας