Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έπιασε τα όρια η Τεχνική Κολύμβηση!

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο για την ομάδα της Τεχνικής κολύμβησης του Γλαύκου Περιστερίου ολοκληρώθηκε το Χειμερινό Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδας που διεξήχθη στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου.

Σε άκρως εξαιρετική κατάσταση οι αθλητές του Γλαύκου, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, καθώς από την πρώτη κιόλας αγωνιστική του Πρωταθλήματος είχαν ήδη πιάσει τα όρια για τη συμμετοχή τους στις φετινές διεθνείς διοργανώσεις.

Αναλυτικά:

  • Μαρίνος Βαγγέλης με 1 όριο πρόκρισης στα 50 μ.bifins για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών του Ιουνίου στο Βόλο με το εξαιρετικό 19.41 που αποτελεί και Νέο Μεσογειακό Ρεκόρ.
  • Τσιρώνης Μιχάλης με 3 όρια πρόκρισης στα 50μ. επιφανείας,100 μ. επιφανείας και 200μ.επιφανειας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων τον Ιούλιο στη Γαλλία.
  • Δανέλης Χριστόφορος με 2 όρια πρόκρισης στα 50μ.επιφανείας και 50μ.άπνοιας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων τον Ιούλιο στη Γαλλία.
  • Κολιπέτρης Βασίλης με 1 όριο πρόκρισης στα 400μ.επιφανείας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων τον Ιούλιο στη Γαλλία.
  • Αρκούδη Ελευθερία με 1 όριο πρόκρισης στα 400μ.υποβρύχιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων τον Ιούλιο στη Γαλλία.

Πάρα πολύ καλές επιδόσεις έγιναν και από τις Αλεξάνδρα Νησιώτη και Βασιλεία Αγαπητού και Νικολέτα Παπαδοπούλου, οι οποίες σημείωσαν χρόνους πολύ κοντά στα όρια για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών στο Βόλο.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Μάρτιος 2016 20:39