Τελευταία ενημέρωση 13:30, 19 Απρ 2024

Ο Φωτόπουλος του «άλλαξε τα φώτα»!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Φωτόπουλο που σε ένα ντέρμπι γοήτρου και μόνο κυριολεκτικά τα έκανε μαντάρα ο ΑΟ Περιστερίου ηττήθηκε σήμερα στο Χαϊδάρι με 1-0 αλλά παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Φωτόπουλος «άλλαξε τα φώτα στην ομάδα της πόλης μας με τις αποφάσεις του που δικαιολογημένα προκάλεσαν οργή και αγανάκτηση κάνοντας μαζί με τους συνεργάτες του Τζάκο και Κολλιάκο σωρεία λαθών σε βάρος της. Αποκορύφωμα η φάση του πέναλτι από το οποίο το Χαϊδάρι πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα καθώς στο ξεκίνημα της ο Πολίτης που το κέρδισε έφυγε από καθαρή θέση οφσάιντ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοτσολάκος (76’), απέκρουσε ο Λιόνης αλλά ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων με κεφαλιά πήρε το ρημπάουντ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Όμιλος αντίθετα και τις δύο φορές που ζήτησε πέναλτι στο 21’ και στο 28’ σε φάσεις με πρωταγωνιστές τους Γουβαλάρη, Μπούζα μάλλον είχε δίκιο αλλά ο Φωτόπουλος έκλεισε τα μάτια του. Σε κάθε περίπτωση ακόμη και αν διαχωρίσει κανείς τη κακή διαιτησία, ο ΑΟ Περιστερίου ήταν καλύτερος και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες.

Ο Κώστας Αρζένης χρησιμοποίησε την ακόλουθη σύνθεση: Λιόνης, Καζιάνης, Μπούσκος, Γουυβαλάρης, Παπαευθυμίου, Βενέτης, Πλέστης, Λιαγκόζης, Ψαράκης, Χέλμης, Λειβαδάς. Έπαιξαν και οι Κρούτι, Μπούζας, Ντα Κόστα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χειρουργήθηκε ο Νίκος Λειβαδάς »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας