Τελευταία ενημέρωση 22:50, 24 Απρ 2024

Ανώδυνη ήττα από το Καματερό (0-2)

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΟΥ ΑΝΤ.ΝΤΟΥΡΙΟΥ

Μακριά από καλό του εαυτό έμεινε ο Ήφαιστος που γνώρισε σήμερα την εντός έδρας ήττα από το ανώτερο Καματερό με σκορ 2-0 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μια ήττα ανώδυνη όμως καθώς η ομάδα έχιε υλοποιήσει ήδη τους στόχους της.

Η ομάδα του Θοδωρή Τρανού έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της δεν βρέθηκε στη μέρα της και το Καματερό που έπαιξε με εξυπνάδα πήρε τους τρεις βαθμούς με τέρματα των Μπούγια και Βασιλείου.

Το 0-1 έγινε στο 42’ λοιπόν με κεφαλιά του Μπούγια από σέντρα του Βασιλείου και στο 64’ σε ανατροπή του Μπούγια από τον Μπέρτσια δόθηκε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βασιλείου. Ο Ήφαιστος προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι αλλά στην καλύτερη φάση του είχε δοκάρι στο 80’ με τον Σκορδιαλό.

Καλή η διαιτησία Σύψα. Γιαννούλας, Ζήκος, Ζαφειράκος ξεχώρισαν από τον Ήφαιστο και Μπούγιας, Καλογερόπουλος, Βασιλείου από το Καματερό.

Η σύνθεση του Ήφαιστου: Μπέρτσιας, Γιαννούλας, Σφίκτης, Ντάσι, Παπαγιάννι (46’ Παπαγεωργίου), Ζήκος, Καλαιτζής (70’ Σκορδιαλός), Τζαβάρας (75’ Τομάρας), Ζαφειράτος, Παπαευτιθυμίου, Ζώγκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Μάρτιος 2016 18:55
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έσμιξε το παρελθόν στον Ήφαιστο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας