Τελευταία ενημέρωση 06:44, 26 Απρ 2024

Ξαναζωντανεύει το όνειρο ενός 3ου τελικού!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το όνειρο των φιλάθλων του Ατρόμητου για να καμαρώσουν την ομάδα τους για τρίτη φορά τα τελευταία 6 χρόνια σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδα ξαναζωντανεύει.

Μπορεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής να εμφανίζεται ανένδοτος όμως οι πιέσεις που ασκούνται πλέον από την ΦΙΦΑ αναμένεται να κάμψουν τις αντιρρήσεις του μπροστά στο ενδεχόμενο της αποβολής των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκτός και αν ο Κοντονής σκοπεύει να το πάει στα άκρα αλλά κάτι τέτοιο είναι απίθανό να συμβεί.

Στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής επιτροπής της FIFA υπό τον νέο πρόεδρο, Τζιάνι Ινφαντίνο, στάλθηκε λοιπόν ένα ηχηρό μήνυμα στον Σταύρο Κοντονή.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, θα σταλεί επιστολή στις ελληνικές Αρχές με την οποία θα δίδεται προθεσμία δύο εβδομάδων για να συνεχιστεί η διοργάνωση.

Την επιστολή θα συνυπογράφουν FIFA και UEFA, ενώ η απόφαση του Σταύρου Κοντονή χαρακτηρίζεται από την ανακοίνωση υπερβολική.

Ήταν βέβαιο ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα έκανε παρέμβαση στο θέμα, από τη στιγμή που η ΕΠΟ είχε προχωρήσει σε ενημέρωση για την παρέμβαση της Πολιτείας στο θεσμό από την πρώτη στιγμή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIFA:

Η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε:

Να στείλει επιστολή στις ελληνικές Αρχές που θα συνυπογράφεται από την FIFA και την UEFA και θα ζητά την ανατροπή της απόφασης διακοπής του Κυπέλλου εντός δύο εβδομάδων αφού αυτή κρίνεται υπερβολική. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, το αρμόδιο τμήμα της FIFA θα εξετάσει το ενδεχόμενο κυρώσεων.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 18:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Αγκουαζί χάνει Πανθρακικό - ΠΑΟ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας