Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σταυριανός:«Το μυαλό μας στα μπαράζ»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το μυαλό στα μπαράζ βρίσκεται ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος με τη διαφορά τω 16 βαθμών που έχει αποσπαστεί μπορεί να προετοιμαστεί πλέον απερίσπαστος για το ραντεβού με την ιστορία. Ο προπονητής της ομάδας Ισίδωρος Σταυριανός σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε τα εξής:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση η ομάδα μας να έχει βαθμολογική διαφορά από αρκετά νωρίς και από αρχές Γενάρη να προσπαθούμε να βάζουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα και να τα εντάσσουμε σιγά σιγά στο στιλ παιχνιδιού που επιζητούμε. Ξέρουμε και γνωρίζουμε πως ο αντίπαλος που παίζουμε κάθε εβδομάδα υπερβάλλει συνέχεια εαυτόν, δίνει το 200% για να προσπαθήσει να μας κόψει βαθμούς η και για να μας κερδίσει, και αυτό είναι καλό για μας.

Γνωρίζουμε την ιστορία κάθε ομάδας και δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό σε κάθε αντίπαλο. Από κεί και περα  όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο βλέπουμε μόνο 11 ποδοσφαιριστές και τίποτα παραπάνω. Αλλά αν δούμε την πραγματικότητα κατάματα, είναι άσχημο να ξέρεις πως και να καταφέρεις να πάρεις κάτι από το παιχνιδι, δεν μπορείς να φτάσεις τον πρώτο...

Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά. Αυτή τη διαφορά που έχουμε μέχρι στιγμής την έχουμε χτίσει με δουλειά και κόπο όλη τη χρονιά. Στη διαδικασία των μπαράζ θα είμαστε πανέτοιμοι. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν μεγάλη αξία και εμπειρία και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από κανέναν. Μόλις σφυρίξει ο διαιτητής παίζουν οι ποδοσφαιριστές και καμία  φανέλα».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2016 15:12