Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρίαμβο οι Κορασίδες Α' με Αιγάλεω

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη νίκη επί της αντίστοιχης ομάδας του Αιγάλεω πέτυχαν οι Κορασίδες Α' του Peristeri Volley. Το δελτίο τύπου του περιστεριώτικου συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Με μισή κυριολεκτικά ομάδα απέναντι στο Αιγάλεω και όμως τίποτα δε μπορούσε να σταματήσει αυτή την ομάδα ώστε να γράψει άλλο ένα μικρό έπος στη σύντομη ιστορία της! Η νίκη με 3-1 των κορασίδων Α ήταν ένα επιστέγασμα του ασίγαστου πάθους και της θέλησης κυριαρχίας επί της γειτονικής ομάδας! Με αλλαγές σε ρόλους και θέσεις ώστε να καλυφθούν τα κενά που μας δημιούργησαν οι τραυματισμοί και με συγκινητική αγωνιστικότητα, oι αθλήτριες των Χρήστου Κουγιουμτζόγλου και Κυριάκου Καλαιτσίδη πέτυχαν σπουδαία νίκη γοήτρου και ουσίας και αναμένουν με ενδιαφέρον τον αυριανό αγώνα Άλιμος-Δραπετσώνα που ατυχώς ορίστηκε από την Ένωση σε διαφορετική μέρα αφού το αποτέλεσμα του αγώνα δίνει την πρόκριση στο final 8. Πάντως με νίκη του Αλίμου προκρινόμαστε εμείς στο final 8 της ΕΣΠΕΔΑ αφού υπερτερούμε έναντι της Δραπετσώνας στα μεταξύ μας παιχνίδια!
Τι και εάν η Τριανταφύλλου πέρασε με μια προπόνηση από τη θέση του λίμπερο σε αυτής ακραίας. Τι και εάν η Τσάτουμα με ταχύρρυθμη εκπαίδευση και από υποδοχέας ονομάστηκε σε μια νύχτα πασαδόρος ώστε να καλύψει την άτυχη Πλασκασοβίτη. Τι και εάν η Σιδηροπούλου είχε καθηλωθεί στον πάγκο από τραυματισμό. Τι και αν παίζαμε με τη πλάτη στο τοίχο κυνηγώντας ένα αποτέλεσμα! Κόντρα σε όλα τα ανάποδα δηλώσαμε παρόν υπερασπιζόμενοι τη πορτοκαλί φανέλα.
Πως ήρθε το 3-1? Η Κορομπίλη που έκανε την εμφάνιση της χρονιάς κατέβασε τα ρολά στο μπλοκ και σφυροκοπούσε αδιάκοπα στην επίθεση. Η Τριανταφύλλου μπροστά πέρναγε τη μπάλα από τη μύτη της βελόνας και στην άμυνα αρνήθηκε να ηττηθεί έστω και σε μια φάση. Η Τσάτουμα όργωσε το γήπεδο, πάσαρε με μαεστρία και σέρβιρε με μοναδική αποτελεσματικότητα στην αντίπαλη άμυνα. Η Βρυσοπούλου έσπερνε τον τρόμο από τη θέση του σερβίς και όρθωσε το ανάστημά της ανακόπτοντας τις αιγαλιώτικες επιθέσεις. Η Πατέλη διέπρεψε σε υποδοχή και επίθεση. Η Κόκκου παίζοντας με δύναμη και μυαλό κατέθεσε στο παρκέ κάθε ικμάδα των δυνάμεων της. Η Καραί εντυπωσίασε από τη θέση του λίμπερο σε άμυνα και υποδοχή. Και όλες μαζί, έδωσαν μαθήματα σύμπνοιας, συνεργασίας και ήθους».