Τελευταία ενημέρωση 22:56, 19 Απρ 2024

Οι «Ενεργοί Πολίτες» για το νέο κολυμβητήριο

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η δημοτική παράταξη  «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι» εξέδωσε ανακοίνωση σχετική με το κολυμβητήριο στο Λόφο Αξιωματικών στην οποία αναφέρει τα εξής:

 

«Παρ’ όλο που το Κολυμβητήριο στο Λόφο Αξιωματικών έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό, δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η λειτουργία του και παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης αθλητικής μονάδας που θυμίζει ολυμπιακά ακίνητα.

Η πισίνα είναι γεμάτη σκουπίδια και το βρώμικο νερό της σύμφωνα και με τους κατοίκους της περιοχής, έχει καταστεί εστία μόλυνσης κουνουπιών.

Κατά την πρόσφατη περιοδεία της παράταξής μας στο χώρο πολλά παράπονα εκφράστηκαν από τους περίοικους, για την εγκατάλειψη του Κολυμβητηρίου και για τις φθορές που ήδη έχουν αρχίσει και προκαλούν, άτομα που εισέρχονται παράνομα τα βράδια, μιας και ο χώρος δεν φυλάσσεται.

Είναι επιτακτική ανάγκη τόσο για το Λόφο Αξιωματικών, όσο και για όλο το Περιστέρι να αρχίσει να λειτουργεί το Κολυμβητήριο καλύπτοντας ανάγκες όχι μόνο των κατοίκων, αλλά και των συλλόγων που ασχολούνται με την κολύμβηση, σύμφωνα με τους οποίους και το κολυμβητήριο της Χωράφας όπου αθλούνται, έχει φτάσει πια στα όριά του.

Παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της παράταξης των Ενεργών Πολιτών και του επικεφαλής της Φώτη Κουγιουμτζή στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα αυτό, καθαρές και επαρκείς απαντήσεις για την εγκατάλειψη του Κολυμβητηρίου και τη μη λειτουργία του, δεν έχουν δοθεί ακόμα από τη δημοτική αρχή.

Ζητάμε να λειτουργήσει άμεσα το Κολυμβητήριο στο Λόφο Αξιωματικών προς όφελος της κοινωνίας, επιτελώντας τους σκοπούς για τους οποίους κατασκευάστηκε, πέρα και έξω από οποιεσδήποτε δικαιολογίες και σκοπιμότητες για την καθυστέρηση εκ μέρους του Δήμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρόβα κυπέλλου ο Ταξιάρχης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας