Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκη (με Χανιά 1-0) για την Τσιμπουκάκη!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Nίκη – χρυσάφι στην προσπάθεια της να ανανεώσει το διαβατήριο της παραμονής στην Α’ Εθνική για μια ακόμη χρονιά πήρε η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου σήμερα στο γήπεδο του Ηφαίστου με αντίπαλο τα Χανιά (1-0).

Παρουσία πολλών φιλάθλων που έδωσαν ώθηση στα κορίτσια του Ατρόμητου, ένα εκπληκτικό γκολ με σουτ της Ζουμπουλάκη μετά από συνεργασίας της Πλυτά με την Κοντομίχη έκανε τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.

Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι , που ξεκίνησε με μικρή υπεροχή της φιλοξενούμενης ομάδας και μέχρι να βρουν τα πατήματά τους οι νεαρές Ξυλαρδιστού Καλδή, Κριεζή, που κλήθηκαν να δώσουν νέα πνοή μετά την κακή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής.

Καθώς προχωρούσε το παιχνίδι ο Ατρόμητος πήρε μέτρα στο γήπεδο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο της Πλυτά είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα δημιουργώντας προϋποθέσεις και πετυχαίνοντας τελικά το γκολ που προαναφέραμε.

Θα λέγαμε πάντως ότι ήταν ένα ματς κακής ποιότητας με πολλές αλλαγές προσώπων και θέσεων για τον Ατρόμητο με χαρακτηριστικότερη όλων την οπισθοχώρηση της έμπειρης Μυλωνα . Κρατάει η ομάδα ωστόσο το πολύτιμο τρίποντο και τη μεγάλη προσπάθεια όλων των κοριτσιών που αφιέρωσαν τη νίκη στην Έφη Τσιμπουκάκη που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Αλεξάκη, Αργυριάδη, Καλδή, Ξυλαρδαστού, Λιαπάτη, Μυλωνά, Κριεζή, Κοντομίχη, Τράγου, Ζουμπουλάκη, Λαδά. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Πλυτά, Τριβιζάκη.