Τελευταία ενημέρωση 12:05, 19 Απρ 2024

Το 2015 χρονιά επιτυχιών για τα Δελφίνια!

Κατηγορία Δελφίνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 ο Κολυμβητικός Σύλλογος Δελφίνια πραγματοποίησε την κοπή πίτας στο Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα με αθλητές , προπονητές , μέλη , παράγοντες , γονείς και φίλους.

     Ο πρόεδρος του συλλόγου,Χρήστος Βασιλόπουλος προέβη σε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε για τους αγώνες που διοργανώθηκαν , με ταυτόχρονη προβολή φωτογραφικού υλικού , κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ακόμη έγιναν βραβεύσεις όλων των αθλητών που διακρίθηκαν σε Πανελλήνια , Πανευρωπαϊκά  & Παγκόσμια Πρωταθλήματα . Μεγάλη τιμή για το σύλλογό το μοναδικό χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στον υγρό στίβο για το 2015 που κατακτήθηκε από τον αθλητή, Χρήστο Χριστοφορίδη.

To δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Περιστερίου,  Ανδρέα Παχατουρίδη , για την πολύτιμη στήριξη που παρέχει στον τομέα του αθλητισμού και  ειδικότερα στον υγρό στίβο. Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε τον Αναπλ. Δήμαρχο κο Βασίλη Μπέτση , την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Α.Π. κα Ξένια Κορόγιαννη, τους Αντιδημάρχους κα  Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου ,  Ευάγ. Τάτση , Τάσο Θεοδωράκο , Παναγιώτη Λύκο , τον Αντιπρόεδρο  του Ο.Π.Α.Α.Π. κο Δημ. Χιώτη και τους δημοτικούς σύμβουλους κ.κ Τάκη Παναγιωτόπουλο , Ανασ. Καλλιάφα , Γιώργο Αυγουστίδη, Ουρανία Σαγιάκου , Σοφία Αλεξοπούλου καθώς επίσης τον κο Φώτη Κουγιουμτζή, επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες», τον Στέφανο Παπαδόπουλο, δημοτικό σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και τους  διαμερισματικούς συμβούλους Ζαχαρούλα Δραμισιώτη και Δημήτρη Σαντή , που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

   Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του συλλόγου μας για την παραχώρηση του χώρου στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, όπου τελέστηκε η εκδήλωσή μας.

 Θερμές ευχαριστίες στους προπονητές της ομάδας : Πάνο Βελέντζα - Αργύρη Βασιλόπουλο ( αγωνιστικό τμήμα ) , Γιώργο Μάγγο – Μιχάλη Τσίρκα ( προαγωνιστικό τμήμα ) ,  Άκη Λιάπη – Ανδρέα Αρχανιωτάκη ( τεχνική ) για τη συμβολή τους και την προπονητική, ηθική και ψυχολογική στήριξη που παρέχουν στους αθλητές μας.  Επίσης στους προπονητές των Ακαδημιών ,  Βασιλική Μπαΐλη , Ευγενία Διονυσοπούλου , Σίλια Βασιλοπούλου , Άννα Λύκου , Δέσποινα Μακριά , Θωμά Τρίμμη και Γιώργο Ραβάνη  για την πολύτιμη συνεισφορά τους .

    Αξίζει να αναφερθεί ότι με την ανάληψη της  θέσης  αρχιπροπονητή της κλασικής κολύμβησης , από τον Πάνο Βελέντζα , ομοσπονδιακό προπονητή, το μέλλον προϊδεάζεται πολύ ελπιδοφόρο για το σύλλογό μας .    Δεν ξεχνάμε όμως και τους χορηγούς της ομάδας , οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας  και μας στήριξαν στην υλοποίηση του έργου μας. 

   Ευχή και στόχος του Συλλόγου είναι η υγιής άμιλλα και ο υγιής συναγωνισμός , προβάλλοντας τα αθλητικά ιδεώδη , την αξία του αθλητισμού όχι μόνο ως μέσο διάκρισης αλλά και ως τρόπου ζωής.    Τέλος,  το Διοικητικό συμβούλιο εύχεται η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και να στεφθεί με πολλές επιτυχίες, διακρίσεις και νίκες των αθλητών μας. Ευχές για  μια όμορφη αγωνιστική χρονιά με πραγματοποίηση των στόχων για τον καθένα ξεχωριστά».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λάμψη Δελφινιών στα ΚΟΕ Awards »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας