Τελευταία ενημέρωση 11:08, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ως συνέχεια των πολλών απουσιών αντιμετωπίζουν στον Γαλαξία την εκτός έδρας ήττα από τους Λέοντες με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Μάλιστα αν και δεν ήταν έτοιμος, εν τούτοις ο Κουτσονικολής αγωνίστηκε για να βοηθήσει την ομάδα αλλά στο 25ο λεπτό του αγώνα τραυματίσθηκε μετά από ενέργεια αντίπαλου ποδοσφαιριστή, με τον διαιτητή Αργυριάδη να μην δείχνει ούτε κίτρινη κάρτα και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι για ρήξη χιαστών,και μηνίσκου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σπίρο στο 72’ και δύο λεπτά αργότερα ο Μιχελάκος έκανε το 2-0. Ο Γαλαξίς μείωσε με τον Θώμογλου στο 89’. Συνεστήθη ακινησία 3 ημερών και επανεξέταση η δε αρχική ιατρική διάγνωση κάνει λόγο για αιμάτωμα και μυικό πρόβλημα στο γόνατο. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα. Σε συνέχεια της ατυχίας με τους τραυματισμούς,την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Νίκος Καραγκούνης για εγχείρηση μηνίσκου.

Ξεκίνησαν οι: Μάλιαγκας, Καβάγιας, Μαργώνης, Πιτταράς, Γιαννακόπουλος, Μαυρής, Ψηλός, Κανελλόπουλος, Κουτσονικολής, Θεοδωράτος, Βασιλειάδης.

Έπαιξαν και οι Παράλαιμος, Θώμογλου, Σταματίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η «ταξιαρχία» των Προτζούνιορ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας