Τελευταία ενημέρωση 07:41, 25 Απρ 2024

Έχασαν την πρόκριση, κέρδισαν το μέλλον!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε ο Ατρόμητος το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τις Αβαντίδες Χαλκίδας με σκορ 2-1.

Στο ματς αυτό δεν αγωνίστηκε όμως η πρώτη ομάδα αλλά οι κοπέλες από τις Ακαδημίες (Νεάνιδες) οι οποίες μπορεί να έχασαν την πρόκριση όμως κέρδισαν το μέλλον τους που μπορεί να είναι «χρυσό» αν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια τους. Παίζοντας με μια από τις καλύτερες ομάδες της Β' Εθνικής, οι Νεάνιδες που έδωσαν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι, πάλεψαν μέχρι το τέλος αν και έπαιζαν με δέκα από το 70’. Η κανονική διάρκεια έληξε 1-1 ενώ το γκολ της πρόκρισης για τις Αβαντίδες σημειώθηκε στην παράταση.

Φανερά ενθουσιασμένη η υπεύθυνη της γυναικείας ομάδας Στέλλα Μουζάκη έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις Νενάνιδες, για τους γονείς τους, για τα κορίτσια από την πρώτη ομάδα που ήταν από νωρίς στο γήπεδο για να τις εμψυχώσουν. Το μέλλον των κοριτσιών αυτών του ανήκει. Επίσης θέλω να συγχαρώ τις Αβαντίδες και να τις ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νίκη (με Χανιά 1-0) για την Τσιμπουκάκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας