Τελευταία ενημέρωση 19:20, 24 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Πρόσκληση σε όλους τους γονείς του Περιστερίου που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους σε ένα ομαδικό άθλημα, απεύθυνε ο έφορος του ανδρικού τμήματος Γιάννης Φέγγος:

«Για όσους Περιστεριώτες δεν έχουν επισκεφθεί μέχρι και σήμερα το κολυμβητήριο στην Χωράφα για να δουν κάποιον αγώνα Υδατοσφαίρισης, είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουν από το χέρι τα παιδιά τους και να παρακολουθήσουν μερικούς από τους αγώνες που θα δώσουν οι μικροί αθλητές του ΓΣΠ.

Πολύ εύκολα θα διαπιστώσουν ότι η Υδατοσφαίριση είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στις μικρές ηλικίες, γιατί συνδυάζει το παιχνίδι που επιζητούν τα παιδιά, με τον αθλητισμό και την ομαδικότητα. Η στενή ομαδικότητα που χαρακτηρίζει το WaterPolo δημιουργεί ισχυρές φιλίες και υγιή ανάπτυξη στα παιδιά. Οι αθλητές μας αναπτύσσουν  προσωπικότητα και κοινωνικοποιούνται  μέσα σε ένα ασφαλές αθλητικό περιβάλλον.

Η σχέσης εμπιστοσύνης και συνεργασίας που αναπτύσσονται στην πισίνα , δημιουργούν αντίστοιχες σχέσεις και μεταξύ των γονέων στην κερκίδα , διαμορφώνοντας μία πραγματική αθλητική οικογένεια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φέγγος στο peristerisports.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας