Τελευταία ενημέρωση 09:24, 16 Ιουλ 2024

Συνεργασία Παλαιμάχων με Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κατόπιν συναντήσεων του Μαρίνου Παπαντωνόπουλου με τα Δ.Σ και με τις αρμόδιες αρχές του δήμου Περιστερίου , αποφασίστηκε ομόφωνα, η  συνεργασία των Βετεράνων του Ηφαίστου με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.
Είναι μια συμφωνία σταθμός, που με αυτό τον τρόπο θα προβάλλεται όλο και περισσότερο το κοινωνικό έργο , το οποίο επιτελείται εδώ και πολύ καιρό από όλους τους εναγόμενους στα κοινά.
Έτσι λοιπόν ο Φιλικός-Φιλανθρωπικός αγώνας που θα διεξαχθεί στις 15/2/2016 και ώρα 17:00 στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου ,με τον Ατρόμητο παίρνει χρώμα ουράνιου τόξου , το οποίο θα προβάλει με τις εκάστοτε φωτεινές του γραμμές ,για να ωθήσει τον καθένα από εμάς στο απλό - μικρό αλλά πολύ ουσιαστικό και βασικό στο γεγονός το οποίο ακούει στο όνομα Προσφορά,από τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής.
Η βοήθεια για την συγκέντρωση τροφίμων είναι απαραίτητη και κρίνεται ζωτικής σημασίας για τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι ουσιαστικά δεν έχουν την δυνατότητα, των αγορών πρώτων ειδών διαβίωσης.
Το επιτελείο των βετεράνων όλες αυτές τις ημέρες εργάζεται πυρετωδώς δια να εξασφαλίσει την όσο καλύτερη και πιο αποδοτική συγκέντρωση τροφίμων.
Οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοικτές από τις 16:00 και ως το τέλος του αγώνα , το οποίο ορίζεται περίπου στις 18:30 και θα δεχόμαστε από όλους τους πολίτες την βοήθεια τους, ασχέτως εάν θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου ή να προσφέρουν μόνο.
Τα συνεργεία του δήμου Περιστερίου, θα είναι τα αρμόδια όργανα, για την όλη διαδικασία φόρτωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας.
Επίσης θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις οι οποίες θα αφορούν πρόσωπα τα οποία έχουν προσφέρει πολλά στον φιλανθρωπικό- κοινωνικό αγώνα και υπηρετούν τον δήμο από το πόστο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συγκεκριμένα η Κα Κορόγιαννη Ξένη Πρόεδρος Αθλητισμού , Αθλητικών Κέντρων ,Προσχολικής Αγωγής - Πρόνοιας και ο Αντιδήμαρχος Κος Τάσος Θεοδωράκος .
Το Δ.Σ των Βετεράνων του Ηφαίστου , ευχαριστεί θερμά την ομάδα Βετεράνων του Ατρόμητου ,καθώς και τον Δήμο Περιστερίου δια την συνολική τους συμμετοχή στα κοινά που αφορούν όλους μας , προσδοκώντας καλύτερες ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για να ξαναμπεί στην πεντάδα »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας