Τελευταία ενημέρωση 18:19, 24 Απρ 2024

«Το Περιστέρι αξίζει μια μεγάλη ομάδα και στο πόλο»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Mεγάλο αφιέρωμα στο τμήμα Πόλο του ΓΣΠ έκανε το pisina.net μετά το τέλος της κοπής πίτας του συλλόγου στο Θέατρο Πολιτών. Δηλώσεις έκαναν ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας υδατοσφαίρισης (αν και μόνο 20 ετών!!) Γιώργος Μαργαρίτης, ο προπονητής του Ανδρικού τμήματος, Αρσένης Μαρούλης, ο Μπάμπης Κλεονάκος, προπονητής του τμήματος προ – μίνι που επίσης βραβεύτηκε για την τρίτη θέση σε τουρνουά στο Anzio της Ιταλίας και ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης Γιάννης Φέγκος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Αρσένης Μαρούλης:  Προπονητής Ανδρικού τμήματος υδατοσφαίρισης

«Είναι ευχάριστο που όλη η πόλη είναι μαζεμένη εδώ. Όλα τα αγωνιστικά τμήματα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε και να νιώσουμε οικογένεια. Εύχομαι σε όλα τα τμήματα του ΓΣΠ να επιτύχουν τους στόχους τους. Ερχόμενοι εδώ κάθε χρόνο σαν τμήμα πόλο, βλέπουμε την αγάπη με την οποία περιβάλλει ο κόσμος το τμήμα μπάσκετ. Θέλουμε κι εμείς σαν υδατοσφαίριση να προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο γνωστό το άθλημά μας στον κόσμο του Περιστερίου. Μετά την απρόσμενη περσινή μας άνοδο στην Α2, φέτος έχουμε σαν μεγάλο στόχο την παραμονή σε αυτήν την κατηγορία, την οποία πιστεύουμε πως θα πετύχουμε γιατί έχουμε μια πολύ νεανική και γεμάτη θέληση ομάδα. Όλα θα πάνε καλά. Μια και το πρωτάθλημα της Α2 φέτος διεξάγεται με το σύστημα των εντός – εκτός εδρας αγώνων, απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο του Περιστερίου να έρθει να δει και να γνωρίσει ένα καινούριο άθλημα για την πόλη μας, να φέρει τα παιδιά του στο σύλλογο. Κι εμείς με τη σειρά μας θα προσπαθούμε να τον ευχαριστούμε».

Γιώργος Μαργαρίτης: Παίκτης ΓΣ Περιστερίου

» Είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση, καθώς νιώθουμε όλοι οι αθλητές μια ευχαρίστηση για την ανταμοιβή για των κόπους μας. Έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ομάδας πρώτα ως κολυμβητής και αργότερα ως υδατοσφαιριστής, έχω να πω πως πέρσι ήταν μια δύσκολη χρονιά που άλλος ήταν ο στόχος – η παραμονή στη Β Εθνική – και άλλο το αποτέλεσμα, με την άνοδό μας στην Α2. Όλα αυτά είναι προϊόν της δουλειάς που γίνεται από τους παίκτες και τον προπονητή μας, τον Αρσένη Μαρούλη, της αγάπης μας για το άθλημα και για την ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό βγήκε στην πισίνα».

«Ζητάμε τη στήριξη του κόσμου»

Για τη στήριξη του κόσμου δήλωσε: «Ζητάμε τη στήριξη του κόσμου για το φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Α2. Τους καλούμε, μια και η είσοδος στο κολυμβητήριο είναι δωρεάν, να μας δώσουν όλη τη θετική τους ενέργεια, ώστε να φτάσουμε στο δύσκολο στόχο της παραμονής. Εμείς από την πλευρά μας δουλεύουμε πολύ σκληρά και ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

«Δύναμή μας η αγάπη για το άθλημα και το σύλλογο»

«Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι η αγάπη μας για το άθλημα και η σωστή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, μια και αποτελούμε μια από τις πιο νεανικές ομάδες του πρωταθλήματος. Ο προπονητής μας έχει μαζέψει παίκτες που αγαπούν το σύλλογο και το άθλημα και γι αυτό έχουμε πετύχει ότι έχουμε πετύχει ως τώρα. Είναι ευχάριστο να βλέπει κανείς νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες και τους γονείς τους να αγαπούν πρώτα από όλα το άθλημα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

 

Μπάμπης Κλεονάκος: «Μεγάλη αύξηση των αθλητών στις υποδομές»

«Μια πολύ ωραία εκδήλωση στο ξεκίνημα της χρονιάς. Εύχομαι όλοι οι αθλητές να έχουν υγεία πάνω από όλα και να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας καθημερινά. Το 2015 είχαμε μεγάλη αύξηση των αθλητών που γράφτηκαν στα τμήματα υποδομής της υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου. Γίνεται μια διαφορετική δουλειά πλέον. Με όλο αυτό το υλικό προσπαθούμε να πετύχουμε τόσο τους αγωνιστικούς μας στόχους, όσο και να δημιουργήσουμε καλύτερους αθλητές.

Το άθλημα είναι σχετικά καινούριο για το Περιστέρι, οπότε το έδαφος είναι παρθένο. Προσπαθούμε με τη δουλειά μας να καλύψουμε αυτό το κενό και καλούμε τους νεαρούς αθλητές να στελεχώσουν τα τμήματά μας. Η ενασχόληση με την πισίνα είναι ότι πιο υγειινό υπάρχει από πλευράς αθλητισμού».

Γιάννης Φέγκος – Έφορος Τμήματος ανδρικής υδατοσφαίρισης

«Με αυτήν την εκδήλωση αποδείξαμε πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος, σε μια μεγάλη ασφαλώς πόλη. Κάναμε ένα νέο ξεκίνημα στην ανδρική υδατοσφαίριση. Το Περιστέρι αξίζει και μπορεί, και λόγω πληθυσμού και υποδομών(2 κολυμβητήρια εκ των οποίων το ένα ανοικτό, ενώ αναμένεται να ανοίξει και το δεύτερο), να φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα και στο ανδρικό και στο γυναικείο τμήμα του πόλο γιατί υπάρχει η βάση. Και η βάση είναι τα παιδιά. Φέτος πήγαμε πολύ καλύτερα, διαφημίσαμε το άθλημα στην πόλη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γράψουμε 40 παιδιά στα τμήματα προ-μίνι. Συμμετέχουμε σε τουρνουά. Έχουμε καταρτίσει ένα πενταετές πλάνο, αρχής γενομένης από πέρσι, στο τέλος του οποίου έχουμε ως στόχο να βρισκόμαστε στους δυνατούς της Α1».

Η συνταγή της επιτυχίας

Έχουμε φτιάξει ένα καταπληκτικό κλίμα μεταξύ παικτών προπονητών διοίκησης και κόσμου. Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να ανεβαίνει στο  δημοτικό κολυμβητήριο της χωράφας και να ενισχύει στο σύλλογο.

«Πάμε πόλο – Πάμε ΓΣΠ»

Έχουμε ξεκινήσει μια καμπάνια με ονομασία «Πάμε water polo – Πάμε ΓΣΠ» η οποία δεν είναι  μόνο για ένα μήνα, αλλά διαρκεί για ολόκληρη τη χρονιά. Είναι ένα κάλεσμα σε παιδιά του δημοτικού να έρθουν και να δοκιμάσουν δωρεάν για 15 ημέρες το άθλημα, ώστε να καταλάβουν εάν τους ταιριάζει. Φέτος, παρά τις δυσκολίες, το πρόγραμμα στέφθηκε με επιτυχία. Είναι πολύ βασικό το ότι σε κάθε ηλικιακό τμήμα έχουμε έναν ξεχωριστό προπονητή. Θα επενδύσουμε ακόμη περισσότερο στις ακαδημίες μας, καθώς θεωρούμε πρωτεύων να μάθουν τα παιδιά σωστά το άθλημα».

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Απίστευτο ! Γκάλης και Γιαννάκης VS ΓΣΠ στη Χωράφα ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας