Τελευταία ενημέρωση 01:24, 18 Απρ 2024

Ειλικρινείς πράξεις από ειλικρινείς ανθρώπους!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ειλικρινείς πράξεις, χαρακτηρίζουν ειλικρινείς ανθρώπους!. Ξέρετε στις μέρες μας, σε αυτή τη πολύ δύσκολη εποχή έχουμε χάσει την έννοια των λέξεων και καλό είναι δίπλα στη λέξη «αλληλεγγύη» που είναι πολύ επίκαιρη να προσθέσουμε τις λέξεις «εκτίμηση» και «σεβασμό». Δύσκολα έχουμε μάθει να σεβόμαστε και να εκτιμάμε τη δουλειά και τον κόπο του άλλου.

Με το  τμήμα Πόλο του ΓΣΠ από την πρώτη στιγμή το peristerisports κι εγώ προσωπικά έχουμε μια σχέση αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης. Ίσως γιατί και οι δύο μαζί ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας, αν και σε διαφορετικά μετερίζια. Από βρέφη, γίναμε μωρά και τώρα αρχίζουμε να περπατάμε καλά. Με το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του τμήματος Πόλο την «υγεία». Την υγεία στην οργάνωση, στην εκπαίδευση των παιδιών, στη νοοτροπία, στο μεράκι.

«Υγιείς» άνθρωποι σαν τον Γιάννη και τον Μπάμπη στο ανδρικό, την Γεωργία και τον Ανδρέα στο γυναικείο που με κρύα και με ζέστες «τρώνε» τα βράδια τους στο κολυμβητήριο της Χωράφας είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν «υγιείς» ομάδες.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή το peristerisports, μέσω εμού, παρέλαβε λοιπόν το τιμητικό βραβείο από το τμήμα πόλο της ΓΣΠάρας για «την προσφορά μας στην προώθηση του αθλήματος». Να το ξεκαθαρίσω: Παιδιά τη δουλειά μας κάνουμε.

Απλά εσείς έχετε αυτό που δύσκολα συναντάς στην κοινωνία: Ξέρετε να σέβεστε και να εκτιμάτε μια προσπάθεια, καλή ή μέτρια δεν έχει σημασία.

Το ίδιο κι εγώ, το ίδιο κι εμείς στο peristerisports. Σας ευχαριστώ πολύ, πάντα δίπλα σας γιατί το αξίζετε!. Εύχομαι πολλές επιτυχίες στο τμήμα και σε λίγα χρόνια να καμαρώσουμε το ανδρικό στην Α1 κατηγορία. Όλα γίνονται να είστε σίγουροι.

Φόρτσα ΓΣΠάρα!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 04:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Πικρές» αλήθειες από τα χείλη των ομογενών! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας