Τελευταία ενημέρωση 11:23, 25 Απρ 2024

Ο «Νάπο» αύριο στο Μαζαράκη για να αποχαιρετήσει!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα ο Στέφανο Ναπολεόνι για να μαζέψει τα πράγματα του καθώς αύριο αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη για μόνιμη εγκατάσταση και να πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα την Μπασάκσεχιρ.

Ο Ιταλός άσος αύριο το πρωί αναμένεται να επισκεφθεί το Μαζαράκη για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, τους προπονητές και το υπαλληλικό προσωπικό με το οποίο συνεργάστηκε τα τρία τελευταία χρόνια. Σε μήνυμα του στην προσωπική του σελίδα στo instragram ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον Ατρόμητο που τον αποχαιρέτισε με ένα υπέροχο μήνυμα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και υποσχέθηκε εις στο επανιδείν». Χαρακτηριστικά έγραψε τα εξής:

«Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω χιλιάδες λέξεις για να περιγράψω αυτή τη στιγμή τα συναισθήματά μου... αλλά πιστέψτε με δεν θα ήταν αρκετές. Έτσι θέλω απλά να ευχαριστήσω όλους μου τους συμπαίκτες, τους προπονητές και το προσωπικό με οποίο δούλεψα αυτά τα τρία φανταστικά χρόνια που με βοήθησαν να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής αλλά πρώτα από όλα ως άνθρωπος και με βοήθησαν να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα όλα αυτά.

Χάρη στον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο που μου έδειξαν πόσο με πίστεψαν, αλλά και για την εμπιστοσύνη τους σε μένα! Να είμαι πάντα επαγγελματίας, ενώ μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Ατρομήτου και όχι μόνο, για την στήριξη που μου είχα αυτά τα τρία χρόνια, ήταν δίπλα μου και σε καλές αλλά και σε κακές στιγμές. Ποτέ δεν έπαψαν να μου δείχνουν την αγάπη τους και μου έδωσαν δύναμη να μην εγκαταλείπω ποτέ. Ποτέ δεν θα το ξεχάσω αυτό. Θα σας θυμάμαι πάντα όλους σας. Φόρτσα Ατρομητάρα! Ευχαριστώ για όλα, εις το επανιδείν».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 20:35
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τρίτος στην Ελλάδα ο Ηρακλής στην πάλη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας