Τελευταία ενημέρωση 22:58, 18 Απρ 2024

Αντανακλαστικά που δείχνουν προοπτική!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξέρετε αγαπητοί αναγνώστες του peristerisports, πολλές φορές αποφεύγω εσκεμμένα να τοποθετηθώ μέσα από αυτό το βήμα όχι γιατί δεν έχω κάτι να πω ή να καταθέσω γιατί αυτή η διπλή μου ιδιότητα που οι περισσότεροι την γνωρίζετε αποτελεί αιτία παρερμηνειών.

Να το ξεκαθαρίσω λοιπόν ότι εδώ γράφω την άποψη μου ως δημοσιογράφου που είναι φίλαθλος του Ατρόμητου, στην προσωπική μου σελίδα στο facebook γράφω πάλι τις προσωπικές μου απόψεις και όχι τις απόψεις της ΠΑΕ Ατρόμητος που έχει τα δικά της βήματα για να εκφραστεί και δεν περιμένει εμένα.

Το λέω αυτό γιατί πρόσφατα κατέθεσα την προσωπική μου άποψη έπειτα από το ταξίδι-θρίλερ της αποστολής του Ατρόμητου με το αεροπλάν0ο που γύρισε πίσω στη Θεσσαλονίκη κα τις σκηνές τρόμου που έζησαν όσοι ήταν μέσα στην καμπίνα. Έγραψα λοιπόν την άποψη μου και σε ένα εκ των κορυφαίων σάιτ το sport-fm την αναπαρήγαγαν ως τοποθέτηση του Ατρόμητου (http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/epaiksan-me-anthrwpines-zwes-kai-petaksame-gia-athina/3135822 ) μας σας λέω καμία σχέση.

Τέλος πάντων, η άποψη μου για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας την περίοδο του Ιανουαρίου δείχνουν αντανακλαστικά προοπτικής από τη διοίκηση, ειδικά από τους Σπανό και Αγγελόπουλο που κάνουν τον σχεδιασμό.

Άλλη ομάδα ενδεχομένως να είχε αρκεστεί το υπάρχουν έμψυχο δυναμικό της και θα πορευόταν με το ίδιο έμψυχο δυναμικό με τη λογική ότι «η χρονιά θα βγει κουτσά στραβά» και του χρόνου βλέπουμε. Ο Ατρόμητος δεν έκανε όμως το ίδιο. Αντί για τρεις μεταγραφές που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός έκανε πέντε, τη μια βέβαια επειδή έφυγε ο Ναπολεόνι. Αλλά και πάλι με Παπαδόπουλο, Λες Ταλέκ και από πίσω τον Μπαστακό πάλι έβγαινε η χρονιά αλλά η διοίκηση δείχνοντας επαναλαμβάνω σωστά αντανακλαστικά έφερε ένα παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη του Ατρόμητου τα επόμενα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση ίδωμεν….

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ειλικρινείς πράξεις από ειλικρινείς ανθρώπους! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας