Τελευταία ενημέρωση 09:23, 23 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κρίμα και άδικο για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Φοίνικα το εκτός έδρας 1-1 με την Αρμενική καθώς η ομάδα του Περιστερίου ισοφαρίστηκε στο τεευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook, ο Φοίνικας αναφέρει τα εξής για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Η δικαιοσύνη δεν αποδίδεται πάντα όπως θα αναλογούσε στον καθένα, είτε μιλάμε για την ίδια τη ζωή είτε για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που ζούμε κάθε Κυριακή. Αυτά και τα δύο έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, όπως ας πούμε το ότι όταν κάποιος επιμένει π.χ. στην δουλειά του, και μοχθεί, παλεύει έχει σκύψει το κεφάλι και τα δίνει όλα καθημερινά, κάποια στιγμή θα ανταμειφεί ανάλογα με την αξία των κόπων του.

Έτσι κι εδώ, όταν δουλεύεις σωστά στις προπονήσεις, είσαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις και στην διάρκεια του αγώνα τα δίνεις όλα, θα δικαιωθείς. Όχι πάντα όμως. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπορεί να σου πετάξουν στα σκουπίδια την μεγάλη σου προσπάθεια.

Σήμερα κατεβήκαμε πολύ οργανωμένα και με ωραίο σχέδιο στο παιχνίδι μας, ξέραμε τι θέλαμε και το δείξαμε από νωρίς, έχοντας σε ένα πολύ καλό πρώτο ημίωρο 3 καλές εώς πολύ καλές χαμένες ευκαιρίες και χωρίς να έχουμε απειληθεί στιγμή.
Δεν καταφέραμε και κάτι επι της ουσίας, ούτε και στις άλλες 3-4 πολύ μεγάλες ευκαιρίες του δευτέρου μέρους, εκ των οποίων οι 2 ήταν κλασσικές τετ α τετ ευκαίριες, όπου ο Πετρόπουλος και ο Κορδάς δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Θα ήταν άδικο όμως να μην πετύχουμε ένα γκολ με τόσα που είχαμε δημιουργήσει και που ποτέ δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Το γκολ ήρθε τελικά με στημένη μπάλα στα έντεκα βήματα στο 74' μετά από πέναλτυ που κέρδισε ο Φιλόπουλος για άλλη μια φορά φέτος, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα.
Ο Γουδέλης πήρε την μπάλα, την έστησε στην άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ, όμορφα και ωραία, όπως θα έπρεπε να είχαμε κάνει κανάδυο φορές πιο πριν στο παιχνίδι.

Συνεχίσαμε να χάνουμε ευκαιρίες και μετά το 0-1 με τον Κορδά στο 86ό λεπτό να μην καταφέρνει να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να μας απειλήσουν.
Κι όμως δεν έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα, κι όμως ξαναείδαμε ένα έργο που έχουμε δει αμέτρητες φορές με την ομάδα μας.

Στην τελευταία φάση του αγώνα μια στιγμιαία αδράνεια που σε κανένα άλλο σημείο του παιχνιδιού δεν παρουσιάσαμε και το πιο φυσιολογικό 0-2, που ποτέ δεν μπορέσαμε, έγινε 1-1 με τελικές περίπου 2-10.
Είναι η δικαιοσύνη που λέγαμε στην αρχή, που δεν αποδίδεται πάντα με τον σωστό τρόπο. Όμως είναι κάτι τέτοιες στιγμές που βλέπεις ότι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει την τύχη σου, είσαι εσύ ο ίδιος. Και σήμερα εμείς νιώθουμε, στην ουσία, χαμένοι από μια ισοπαλία που ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Όπως ειπαμε όπως, το έχουμε ξαναζήσει το έργο, άρα δεν θα το σκεφτόμαστε και για πολλές μέρες ακόμα».

Έπαιξαν  οι: Μυλωνάς, Λάσκαρης, Μπαϊραμπάς, Μίχος, Αγγελούσης, Ψυχογιός, Κορδάς, Λαμπράκης, Πετρόπουλος, Γουδέλης, Ρουμελιωτάκης και ως αλλαγή οι: Ραζάκης, Φιλόπουλος, Κώτσο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξέχασε γρήγορα τη νίκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Deos: Ο  all-day προορισμός με την πιο επιβλητική θέα στην Αθήνα
Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας