Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαρωτικός! Διπλό στο Καματερό!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Άγιος Ιερόθεος ανέβασε τη διαφορά από τους διώκτες του στο +14, μετά και το διπλό στο Καματερό.

 Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Άγιου Ιερόθεου δεν θα μπορούσε να προβλέψει τη φετινή, εξωπραγματική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας! Σε 18 αγώνες που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σημειώσει 16 νίκες, μόλις δύο ισοπαλίες, ενώ δεν έχουν γνωρίσει ούτε μία ήττα!

Πριν από λίγη ώρα, το εκπληκτικό σύνολο του Ισίδωρου Σταυριανού έκανε διπλό και στο Καματερό, όπου επιβλήθηκε με 2-0 της ομώνυμης ομάδας, για να φτάσει στους 50 βαθμούς και να αυξήσει τη διαφορά του από τους διώκτες του στο +14! Μόνο με... αυτοκτονία θα «καταφέρει» να χάσει η ομάδα του Περιστερίου το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου...

Αναφορικά με τον σημερινό αγώνα, με πλασέ ο Νιζάμης άνοιξε το σκορ με το... καλημέρα, ενώ στο 66' ο Νταουτάι διαμόρφωσε το 2-0, που έμελλε να είναι τελικό αποτέλεσμα. Στο 32' ο Μπούγιας είχε χτύπημα φάουλ στο δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς, με βοηθούς τους Α. Φωτόπουλο και Νιδριώτη.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Αναστασιάδης, Μπόζας, Τσιριγώτης, Τρακόσης, Κοντόσταυλος (74' Σκέμπι), Καλογερόπουλος, Αθανασόπουλος (49' Βασιλείου), Μπούγιας, Σπυρόπουλος

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κολλιάκος, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλη, Κρητικός (35' Νταουτάι), Γεωργίου, Μπερτσιάς (81' Κυριαζής), Καραμέρης, Χίσο, Αλημπάς, Νιζάμης (54' Βαγγέλης).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 22:41