Τελευταία ενημέρωση 10:20, 24 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του Κώστα Αρζένη πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Συράκου.

 Ακόμη μία σπουδαία νίκη μακριά από το Περιστέρι πέτυχε ο Όμιλος και ανέβηκε πάλι στη 2η θέση, πιάνοντας εκεί το Χαϊδάρι! Η ομάδα του Κώστα Αρζένη πέρασε νικηφόρα από την Πεύκη, όπου επικράτησε με 1-0 της ομώνυμης ομάδας χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ του Συράκου. Συγκεκριμένα, ήταν το 52' όταν ο Χρ. Πλέστης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για να την στείλει στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων με κεφαλιά-ψαράκι.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι «ροσονέρι» ήταν ανώτεροι, έχοντας ανούσια υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και καλύτερη απόδοση στην επανάληψη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης είχε και δοκάρι με σουτ στο 75'. Στα τελευταία λεπτά οι Περιστεριώτες χαλάρωσαν, δίνοντας την ευκαιρία στην Πεύκη να ανέβει για την ισοφάριση, κάτι που όμως δεν «πλήρωσαν». Με το υπέρ του 1-0 ο ΑΟ Περιστερίου επανήλθε στις νίκες μετά τη «λευκή» ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με το Καματερό.

Διαιτητής ήταν ο Κοσικίδης, με βοηθούς τους Γιαννόπουλο και Ολυμπιάδη.

ΠΕΥΚΗ: Μανουσάκης, Κοκαβέσης, Βαφειάδης, Ανδρέου, Μάτσος, Πετράκης, Ζαφειράκης, Βλάχος, Ρούμπος (57' Κολίτσης), Μπούρας (82' Ντοβλετάκης), Παστελόπουλος

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λιόνης, Καζιάνης, Κούτρης, Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Τσίγκος (57' Σαντριάς), Χρ. Πλέστης (85' Λιαγκόζης), Ψαράκης (74' Γκολφινόπουλος), Χέλμης, Συράκος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 31 Ιανουάριος 2016 10:12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για να παραμείνει εκεί ψηλά! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας