Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θωρακίζει τη ρακέτα με Μπλάνκενσιπ

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια μεταγραφή που αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες ετοιμάζεται να κάνει το Περιστέρι, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α2, θέσεις που οδηγούν σε κατευθείαν υποβιβασμό στην Β' Εθνική.

Για αυτό το λόγο η ομάδα της Δυτικής Αττικής έχει συμφωνήσει με τον Ελληνοαμερικάνο σέντερ, Τζέικομπ Μπλάνκενσιπ (Jacob Blankenship, 2,08, 26 ετών), ο οποίος πήρε την Ελληνική υπηκοότητα μέσω του πατέρα του, Τζο, με τα χαρτιά του να έχουν έρθει για έγκριση, έχοντας αποκτήσει την υπηκοότητα της πατρίδας μας μετά από πέντε χρόνια.

Ο Μπλάνκενσιπ, αποφοίτησε από το Σάουθιστερν Γιουνιβέρσιτι το 2011, έχοντας 14 πόντους και 9,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 30 παιχνίδια, ενώ έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί στην Ιταλική Πέζαρο. Η τελευταία ομάδα που τον συναντήσαμε ήταν η Μανιζάλες από την Κολομβία. Όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται, αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα έξυπνο ψηλό, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις τις ρακέτας, διαθέτει αξιόπιστο τζαμπ σουτ, ενώ μπορεί να μαρκάρει με επιτυχία στην άμυνα.

Πηγή: baskeplog.gr