Τελευταία ενημέρωση 01:04, 19 Απρ 2024

Προχωρούν ακάθεκτα Έφηβοι - Παίδες

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο το παιδικό  και εφηβικό τμήμα της Άμιλλας  μας θα αγωνιστούν με διαφορετικό στόχο το κάθε τμήμα στο κλειστό γήπεδο της Πεταλούδας και ώρα 18.00 και 19.30 αντίστοιχα!

Το εφηβικό τμήμα του coach Κοτσιαρίδα θα αγωνιστεί απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που θα παλέψει σκληρά για την νίκη. Οι έφηβοι καθώς είναι 1οι στη βαθμολογία είναι στοχος για όλες τις αντίπαλες ομάδες και είναι στο χέρι τους με τη σοβαρότητα και τη σταθερότητα που τους διακρίνει να ξεκινήσουν δυνατά απο το 1ο δευτερόλεπτο και να δείξουν πως η πρωτιά τους ανήκει.

Το παιδικό τμήμα επίσης με προπονητή τον  Κοτσιαρίδα έχεις ως στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει την 8η νίκη στον όμιλο που θα την κρατήσει στη 5η θέση της βαθμολογίας. Τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά και υπάρχει καθημερινή βελτίωση που φαίνεται σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι.

Να σημειώσουμε πως ο αθλητής του εφηβικού Γκότσι Ζήσης υπεβλήθη σε επέμβαση πρόσθιου χιαστού.! Η διοίκηση του εύχεται ταχεία ανάρρωση, όπως και στον έφηβο Γιάννη Γεροντόπουλου που αφαίρεσε το γύψο από το πόδι του (είχε υποστεί διάστρεμμα).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 14:32
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μεγάλη επιτυχία η γιορτή της Άμιλλας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας