Τελευταία ενημέρωση 11:12, 25 Απρ 2024

Ζήτησε «Νάπο» ο ΑΠΟΕΛ,διαφορά στο οικονομικό

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καμία πιθανότητα δεν φαίνεται να υπάρχει ώστε να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή του Στέφανο Ναπολεόνι, μιας και επιβεβαιώνει και η πλευρά του παίκτη πως υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Στο κενό αναμένεται να πέσουν οι προσπάθειες των ιθυνόντων στον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι, καθώς σε όσες επαφές πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως έγραψε στο sport-fm ο συνεργάτης μας Παύλος Κουστέρης, oι Κύπριοι μπορεί να ήθελαν διακαώς την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού, καθώς και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει την καλύτερη άποψη για την αξία του, αλλά ο Ατρόμητος με «όπλο» και το συμβόλαιο με το οποίο «δένει» τον παίκτη, αλλά και με την οικονομική άνεση που υπάρχει, δεν «καίγεται» να τον πουλήσει ή να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Το νεότερο που προκύπτει είναι ότι και η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν δίνει ούτε 1% πιθανότητα να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο deal, αφού παραδέχεται ότι η διαφορά είναι αγεφύρωτη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η πλευρά του παίκτη δεν πιέζει καταστάσεις, όντας απόλυτα ικανοποιημένη στον Ατρόμητο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του peristerisports ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει δύο επίσημες προτάσεις στον Ατρόμητο που έχουν απορριφθεί. Ωστόσο μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών, εφόσον επανέλθει με μια νέα πρόταση αρκετά μεγαλύτερη όλα είναι πιθανά να συμβούν. Ο Ατρόμητος δέχεται να συζητήσει αλλά μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά θα παραχωρήσει στον παίκτη.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 15:39
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι πρώτες βοήθειες για το εγκεφαλικό επεισόδιο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας