Τελευταία ενημέρωση 22:03, 16 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΠΕ Γιτάνη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ λάμψη πραγματοποιήθηκε στα «Δίδυμα» η εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΑΠΕ Γιτάνη. Ο πρόεδρος Συμεών Σκουτέρης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του συλλόγου τη χρονιά που μας πέρασε και έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς.
Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσά για να παρακολουθήσει τις βραβεύσεις των παιδιών που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά και να δει τις χορογραφίες που ετοίμασαν μερικά από τα τμήματά μας. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Έυα Χριστοδούλου η οποία και βράβευσε την χρυσή ομάδα του συλλόγου μας στο περσινό Cosmogym 2015.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε το έργο του συλλόγου όχι μόνο στον αθλητικό τομέα αλλά και στο κοινωνικό-φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί.
Από πλευράς του ΟΠΑΑΠ του Δήμου Περιστερίου παρευρέθηκε η πρόεδρος Ξένια Κορόγιαννη η οποία και παρέλαβε δωροεπιταγές, προσφορά του συλλόγου μας, για τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών και δομών του Δήμου μας καθώς και ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Αθλητισμού του ΟΠΑΑΠ Χιώτης Δημήτριος.
Παρευρέθηκαν επίσης οι: Λώλος Βασίλειος (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), Θεοδωράκος Αναστάσιος (αντιδήμαρχος παιδείας και κοινωνικής μέριμνας), Μπέτσης Βασίλειος (αντιδήμαρχος Πόλης-Αναπληρωτής Δημάρχου) Λύκος Παναγιώτης (αντιδήμαρχος οικιστικής ανάπτυξης και τεχνικών υπηρεσιών), Καλλιάφας Αναστάσιος (πρόδρος της Δημ Επιχ Πολιτιστικής Ανάπτυξης Περιστερίου), Τσερούλα Αικατερίνη (Δημ Σύμβουλος) Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης (Δημ Σύμβουλος), Ζούτσος Νικόλαος (Δημ Σύμβουλος "Ενεργών Πολιτών"), Βανικιώτης Γεώργιος (διαμ σύμβουλος) Μιχαλόπουλος Γρηγόρης (διαμ σύμβουλος) Κώττης Γεώργιος (πρόεδρος της Β3 νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αποκριάτικο Πάρτι στις 3 Μαρτίου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας