Τελευταία ενημέρωση 00:21, 20 Απρ 2024

«Το άγχος να το κάνουμε πείσμα»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΓΣΠ για τον εκτός έδρας ματς του Σαββάτου στο κλειστό της Λευκάδας με αντίπαλο τη Δόξα, στο οποίο η κατάκτηση της νίκης είναι μονόδρομος όπως σε όλα τα παιχνίδια άλλωστε με βατούς αντιπάλους. Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Καραγιάννηςμετά το πρώτο ροζ φύλλο του στο Περιστέρι, αναφέρθηκε στο δύσβατο δρόμο που έχει μπροστά της η ομάδα αλλά και την αισιοδοξία του για αίσιο τέλος των προσπαθειών. 

 «Η αλήθεια είναι ότι περίμενα νωρίτερα μια νίκη. Θα μπορούσαμε πχ. να είχαμε πάρει το ματς με τον Προμηθέα που κρίθηκε στο σουτ. Θέλεις όμως και τύχη. Δεν φτάνει πάντα μόνο η προσπάθεια. Και η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό τα παιδιά, όλοι όσοι ανήκουμε στην ομάδα, δίνουμε ότι έχουμε για να φέρουμε το Περιστέρι εκεί που αξίζει. Δεν αρμόζει στην ιστορία και στη φανέλα μας να είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πιστεύω κάθε εβδομάδα θα γινόμαστε καλύτερα και θα πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες», τόνισε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Η ομάδα προσπαθεί να βρει ταυτότητα και να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα της, κρύβοντας ταυτόχρονα τα μειονεκτήματα. Νιώθω πως τα παιδιά έχουν ψυχολογικό βάρος επειδή φοράνε τη φανέλα του Περιστερίου όμως αυτό το άγχος πρέπει να το μετατρέψουμε σε επιπλέον κίνητρο και πείσμα».

Καταλήγοντας ο Νίκος Καραγιάννης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Περιστερίου: «Είναι η δύναμη μας. Ξέρω ότι έχουν πικραθεί από τις ήττες αλλά να είναι σίγουροι ότι πρώτοι από όλους εμείς, η διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες, όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα, θέλουμε να νικάμε. Και με τη βοήθεια του κόσμου μας, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Να αφήσουμε πίσω τις ήττες» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας