Τελευταία ενημέρωση 10:05, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ήττα χωρίς συνέπειες για τον Ήφαιστο στο τοπικό ντέρμπι με τον Άγιο Ιερόθεο με σκορ 1-0 καθώς η ομάδα του Θοδωρή Τρανού που έχει ως στόχο μια καλή πορεία μπορεί να αναπληρώσει τους χαμένους βαθμούς σύντομα.

Στο ματς, που έγινε λοιπόν στο γήπεδο Ηφαίστου παρουσία περίπου 400 φιλάθλων, ο Άγιος Ιερόθεος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με πλασέ του νεοαποκτηθέντος Γιασίν Αλιμπάς στο 21' και στη συνέχεια φρόντισε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι ο Ήφαιστος είχε μερικές καλές στιγμές για να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 42' ο Ρουμπής απεκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ του Ρόππα, στο 74' ο ίδιος παίκτης σούταρε όμως ο Ρουμπής μπλόκαρε, ενώ στο 89' ο Αλιμπάς πρόλαβε τον Μπότη που ετοιμαζόταν να σκοράρει! Από την άλλη, λίγο άουτ πέρασε το σουτ του Κυριαζή στο 57', στην καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο β' ημίχρονο.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ζαραβίνου, που είχε βοηθούς τους Γούναρη και Τσολάκη.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Περτσάς, Γιαννούλας, Ρόππας, Μουρκάκης, Ζαφειράτος, Μάκρας (64' Καλαϊτζής), Μπότης, Τζαβάρας, Ζήκος, Παπαευθυμίου, Σφίχτης (79' Παπαγεωργίου)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κουμπούλης (35' λ. τρ. Κολιάκος), Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς, Καραμέρης, Νιζάμης (78' Πανούσης), Αλιμπάς, Κυριαζής (62' Χίσο).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 11:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Άλωσαν την Κηφισιά οι Παλαίμαχοι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας