Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξω φρενών με τη διαιτησία!

Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Έξω φρενών» οι άνθρωποι της Χρυσούπολης με τη διαιτησία, στην ήττα από την Τερψιθέα (1-4).

 Όσες ελπίδες κι αν είχε η Χρυσούπολη για θετικό αποτέλεσμα στα νότια προάστια, ό,τι όνειρα κι αν έκαναν οι άνθρωποί της για κάτι καλό απέναντι στην Τερψιθέα, όλα διαλύθηκαν στο πρώτο κιόλας δεκάλεπτο! Απολύτως λογικό ήταν να σημειωθεί στο φινάλε η ευρεία ήττα με 4-1. Στις τάξεις του περιστεριώτικου συλλόγου άπαντες είναι «έξω φρενών» με τη διαιτησία του Κορτέση, εστιάζοντας στη φάση του 10' όταν ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντελή στον Κουλουρίδη, αποβάλλοντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με απευθείας κόκκινη! Όπως γίνεται αντιληπτό, οι ισορροπίες άλλαξαν καταδικαστικά για την Χρυσούπολη, που καλούνταν να αγωνιστεί για 80 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα και έναν... ποδοσφαιριστή (Λέβεντος) κάτω από τα δοκάρια της! Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Κότσαλος, χαρακτήρισε «ανυπαρκτο» το πέναλτι με το οποίο η Τερψιθέα έθεσε τις βάσεις για την επικράτηση (ευστόχησε ο Γκοτζαμάνης).

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είχαν απλοποιηθεί για τους γηπεδούχους, που έφτασαν στο 4-0 με σουτ του Σπανού στο 40', σουτ του Γκοτζαμάνη στο 60' και... βολέ (!) του Ελμεκαγουέι στο 72'. Η Χρυσούπολη μείωσε για το τελικό 4-1 με πέναλτι του Μουστακάκη στο 92'.

Βοηθοί του Κορτέση ήταν οι Γονίδης και Μαραθωνίτης.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Ελμεκαγουέι, Μυλωνάς, Ζαρκαδούλας, Λεβετσοβίτης, Σπανός (75' Τραγαζίκης), Τζανετάκης, Χολέβας (50' Ψωμάς), Τσακλάνος (70' Γιαννόπουλος), Κουλουρίδης, Καταβάτης, Γκοτζαμάνης

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Ντελής, Βλαχόπουλος, Κωτσιάς, Καμαρέτσος, Σαμπαζιώτης, Σκενδέρης, Κυριακόπουλος, Χρ. Μανωλιός (46' Ν. Μανωλιός), Μουστακάκης, Παναγιώτου, Αποστολάκης (10' Λέβεντος).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 10:36