Τελευταία ενημέρωση 22:41, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του Κώστα Αρζένη πέρασε νικηφόρα για δεύτερη φορά από την Ηλιούπολη, αυτή τη φορά απέναντι στην ομώνυμη ομάδα (2-1).

 Σε υψηλές πτήσεις παραμένει ο Όμιλος, που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, σε αυτό το νέο ξεκίνημα που έκανε το καλοκαίρι με μία εντελώς ανανεωμένη ομάδα! Η ομάδα του Κώστα Αρζένη πέρασε νικηφόρα για δεύτερη φορά φέτος από την Ηλιούπολη, επικρατώντας αυτή τη φορά της ομώνυμης ομάδα με 2-1 σε ματς με λίγη ποιότητα αλλά και πολύ πάθος! Έτσι, οι «ροσονέρι» παρέμειναν στη 2η θέση του 2ου ομίλου, ανεβαίνοντας στους 32 βαθμούς και έχοντας 12 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Άγιο Ιερόθεο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου οι Περιστεριώτες ανέβασαν στροφές, επιδιώκοντας να πάρουν το προβάδισμα, κάτι που πέτυχαν με τη... δεύτερη! Στο 39' χάθηκε μεγάλη, διπλή ευκαιρία, όταν ο Χέλμης αρχικά σούταρε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Συράκος σούταρε άουτ προ κενής εστίας. Ωστόσο, στο 43' επιτεύχθηκε το γκολ που έπαιξε κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Ο Γουλής απομάκρυνε ασθενώς και ο Χέλμης με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Όμιλο! Το ίδιο δυνατά μπήκε στην επανάληψη η φιλοξενούμενη ομάδα, με τον Σαντριά να έχει δοκάρι στο 57' με κοντινό σουτ και τον Συράκο να ευστοχεί από κοντά στο 62', αφού έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από απόκρουση του Γουλή σε σουτ του Σαντριά. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Ντα Κόστα και εκτέλεσε ψύχραιμα ο Γεμιστός.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας, με βοηθούς τους Σταύρογλου και Τζάκο.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Γουλής, Κουκιάς (75' Μελετιάδης), Συμεωνίδης, Τερλελής, Χουχουλής, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Γεμιστός, Καρύδης (65' Ντα Κόστα), Ορφανός (70' Μήτροβιτς)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λιώνης, Καζιάνης, Μπούζας, Μπούσκος, Γουβαλάρης, Πλέστης, Λειβαδάς (62' Παπαευθυμίου), Κρούτη (74' Γκολφινόπουλος), Συράκος (80' Κούτρης), Χέλμης, Σαντρία.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 11:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τρεις προσθήκες με προοπτική! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας