Τελευταία ενημέρωση 10:20, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού κέρδισε και τον Ήφαιστο στο μεγάλο ντέρμπι του Περιστερίου (1-0).

 Τίποτα και κανένας δεν δείχνει ικανός να σταματήσει τον Άγιο Ιερόθεο στην ξέφρενη πορεία του με προορισμό τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική! Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού κέρδισε και τον -άκρως ανταγωνιστικό- Ήφαιστο στο μεγάλο ντέρμπι του Περιστερίου (1-0), κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από 16 αγώνες οι «κιτρινόμαυροι» απέχουν από τις υπόλοιπες ομάδες κατά 12 βαθμούς, νιώθοντας απόλυτη ασφάλεια στην κορυφή! Από την άλλη, το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού παρέμεινε στην 6η θέση, έχοντας 26 βαθμούς στο ενεργητικό του.

Στο σημερινό ματς, που έγινε στο γήπεδο Ηφαίστου παρουσία περίπου 400 φιλάθλων, ο Άγιος Ιερόθεος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με πλασέ του νεοαποκτηθέντος Γιασίν Αλιμπάς στο 21' και στη συνέχεια φρόντισε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι ο Ήφαιστος είχε μερικές καλές στιγμές για να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 42' ο Ρουμπής απεκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ του Ρόππα, στο 74' ο ίδιος παίκτης σούταρε όμως ο Ρουμπής μπλόκαρε, ενώ στο 89' ο Αλιμπάς πρόλαβε τον Μπότη που ετοιμαζόταν να σκοράρει! Από την άλλη, λίγο άουτ πέρασε το σουτ του Κυριαζή στο 57', στην καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο β' ημίχρονο.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ζαραβίνου, που είχε βοηθούς τους Γούναρη και Τσολάκη.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Περτσάς, Γιαννούλας, Ρόππας, Μουρκάκης, Ζαφειράτος, Μάκρας (64' Καλαϊτζής), Μπότης, Τζαβάρας, Ζήκος, Παπαευθυμίου, Σφίχτης (79' Παπαγεωργίου)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κουμπούλης (35' λ. τρ. Κολιάκος), Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς, Καραμέρης, Νιζάμης (78' Πανούσης), Αλιμπάς, Κυριαζής (62' Χίσο).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 11:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να βάλει το κερασάκι στην τούρτα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας