Τελευταία ενημέρωση 19:04, 23 Απρ 2024

Ματς - σταθμός με Φίλιππο Βέροιας

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώνει σήμερα το Περιστέρι την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον Φίλιππο Βέροιας κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό της Τζον Κέννεντι, ψάχνοντας απεγνωσμένα τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα. Όπως έχει γράψει το peristerisports η διοίκησης ψάχνει δύο Αμερικανούς αλλά κομβικό θα είναι το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα για την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση αυτή καθώς θεωρείται βαρόμετρο το αποτέλεσμα του αγώνα,. Από την άλλη πλευρά αρνητική εξέλιξη υ πήρε η υπόθεση του Σωτήρη Καραποστόλου.

Όπως είναι γνωστό μετά από εισήγηση του Νίκου Καραγιάννη ο πολύπειρος γκάρντ συμφώνησε με το Περιστέρι, με την ΕΟΚ να μην εκδίδει δελτίο, λόγω της μεταγραφής του Γιώργου Γαλιώτου μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Ωστόσο από το Περιστέρι προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ, με αιτιολογία ότι ο παίκτης απουσίαζε με την Εθνική Ενόπλων την περίοδο της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες και στο ΑΣΕΑΔ η υπόθεση πήρε αρνητική τροπή, με την μεταγραφή να μην περνάει.

Στο στρατόπεδο του Φίλιππου Βέροιας, ο προπονητής του Δημήτρης Γκίμας σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι είναι τελικός για την αντίπαλη ομάδα, η οποία και ιστορική είναι και πολύ καλό ρόστερ διαθέτει. Εμείς, από την πλευρά μας, είχαμε να αντιμετωπίσουμε τις ασθένειες του Τόζιου και του Οικονομόπουλου οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να προπονηθούν αυτή την εβδομάδα, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την προετοιμασία μας. Επίσης, έπρεπε να διαχειριστούμε και την ήττα του Σαββάτου (09/01, εντός έδρας από το Δούκα), τονίζοντας στους παίκτες ότι αυτή πέρα από τα δικά μας λάθη προήλθε και από την ανωτερότητα των αντιπάλων, οι οποίοι υπερείχαν και ποιοτικά και ποσοτικά. Δεν είναι, άλλωστε, ντροπή να αναγνωρίζει κανείς την ανωτερότητα του αντιπάλου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έσπασε το αρνητικό ρεκόρ της ιστορίας του! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας