Τελευταία ενημέρωση 07:45, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Nέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργου Σπανού. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα ξαναλέμε....Μπράβο στην ομάδα για την πρόκριση!!!Τα περί στενοχώριας και λύπης σας τα επιστρέφουμε....Προς έκπληξή μας αυτήν την φορά ενώ εμείς αναφερθήκαμε για την καταστολή,τον νέο νόμο,την συμπεριφορά των σεκιούριτι αλλά και την παε με όλο το διοικητικό συμβούλιο που την αποτελεί,η απάντηση ήρθε ονομαστικά και μόνο από τον πρόεδρο της ομάδας. Αφενός χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη όλης αυτής της κατάστασης με αυτήν του την τοποθέτηση, αφετέρου διαπιστώνουμε ότι έχει πολύ γρήγορα αντανακλαστικά στο επικοινωνιακό κομμάτι, δυστυχώς όμως κάθε φορά έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την γκρίνια,προκαλώντας έτσι την αναστάτωση και κατ΄επέκταση τον διχασμό στον κόσμο.Θα έπρεπε όμως να συνειδητοποιήσει τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου πως το επικοινωνιακό κομμάτι της ομάδας έχει και άλλα πολλά στάδια πιο πριν τα οποία θα πρέπει να πληρεί,πόσο μάλλον αν θέλει να αυτοπαρουσιάζεται ως η πλέον οργανωμένη ομάδα την ίδια στιγμή που δεν έχει ούτε μπουτίκ.

Όμως ας μην ξεφύγουμε από το ζητούμενο... η τοποθέτηση του συνδέσμου είχε να κάνει ξεκάθαρα με συγκεκριμένα θέματα...Ο πρόεδρος όμως ανακάτεψε πάλι την τράπουλα μιλώντας για ανεγκέφαλους,αθλητική παιδεία,προσωπικά "κομμάτια" και γενικότερα ενδοοικογενειακά θέματα που δεν λύνονται δημόσια.Αλήθεια δεν είδαμε καμία τοποθέτηση για τον νέο νόμο και την κάρτα φιλάθλου όσους αγώνες και αν κάναμε όλο αυτό το διάστημα έως και αποχή...τι και αν ταλαιπωρήθηκαν και συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται στα εκδοτήρια ένα σωρό κόσμος με το αμκα και την νέα κάρτα ,τι και αν ο φίλαθλος του 2016 προσβάλλεται χυδαία και αναίτια από αγράμματους ψυχανώμαλους περιμένοντας καρτερικά να μπει στο γήπεδο από τα τουρνικέ που θυμίζουν φυλακή, τι και αν βγήκε αντισυνταγματική η κάρτα με βάση την παραβίαση προσωπικών δεδομένων,ούτε φωνή ούτε ακρόαση....Διαβάσαμε για αθλητική παιδεία την ίδια στιγμή που ο ίδιος μπουκάρει όποτε θέλει στο ταρτάν δίνοντας με το δικό του τρόπο το παράδειγμα της ευγενούς άμιλλας ενώ τα προστίματα από αυτές του τις ενέργειες δίνουν και παίρνουν,μπορεί η μνήμη κάποιων να είναι μικρή...η δική μας πάντως σίγουρα όχι. Αλήθεια πρόεδρε από χτες το βράδυ δεν άκουσες κανένα μουρμουρητό πέραν της δικής μας ανακοίνωσης? Καμία διαμαρτυρία για τα νέα εισιτήρια και το αμκα? Καμία γκρίνια για τα χαλασμένα τουρνικέ που δεν χτυπάνε τα διαρκείας?Κανένα παράπονο για την χειρότερη περίοδο από τότε που όπως λες είσαι στο τιμόνι της ομάδας? Εαν όχι,τότε πιθανότατα δεν βρισκόσουν στο ίδιο γήπεδο που έπαιζε η αγαπημένη μας ομάδα...

Υγ1: Διαπιστευτήρια αφοσίωσης στην ομάδα δεν θα δώσουμε,αυτό το αφήνουμε να το δείξουν τα τόσα χρόνια που τρέχαμε σε ξερά γήπεδα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας,όπως θα αφήσουμε και το μέλλον να δείξει την πίστη όλων μας σε αυτή την ομάδα....

Υγ2: Ειλικρινά πείτε μας,τόσο σαν πρόεδρος όσο και σαν παε,ποιά είναι η άποψη σας όταν διάφορος κόσμος(ανάμεσά τους οικογένειες και παιδιά) που περπατάει στην οδό Κρέσνας για να μπει στις θύρες 7α και 7β αντικρύζει ένα τσούρμο καθυστερημένων που έχουν μετατρέψει την γειτονιά σε εμπόλεμη ζώνη να προκαλούν και να βρίζουν αυθαίρετα?Εδω δεν οφείλετε να προστατέψετε τον κόσμο ή ούτε καν σας περνάει από το μυαλό κάτι τέτοιο?

Υγ3: Για να προλάβουμε όλους τους "καλοπροαίρετους"...Η στάση μας απέναντι σε απρόκλητες ενέργειες που βλάπτουν με κάθε τρόπο την ομάδα μας είναι ήδη γνωστή από πρόσφατη ανακοίνωσή μας,όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να το γενικεύσουν δεν θα τα καταφέρουν».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 14:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σύνθημα αντεπίθεσης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας