Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοιρασιά με Δάφνη Δαφνίου

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της διπλής σύγκρουσης της Άμιλλας με τη Δάφνη Δαφνίου για τα τμήματα των υποδομών.

 

Νίκη του εφηβικού στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου με διαφορά 7 πόντων και ήττα του παιδικού με διαφορά 5 πόντων απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα της Δάφνης Δαφνίου!!

Το εφηβικό στο παιχνίδι μεταξύ των 2 καλύτερων ομάδων του ομίλου κατάφερε με δύναμη με όρεξη και με μεγάλη θέληση για τη νίκη να καταφέρει να τη πάρει και πλέον να είναι μόνη 1η ομάδα στη κορυφή της βαθμολογίας.
Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και μπροστά σε φιλάθλους που κατάφεραν να δημιουργήσουν μια τόσο ωραία ατμόσφαιρα.

Το παιδικό  τμήμα αν και έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ίσως το καλύτερο έως τώρα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στα χαρτιά και έχασε στις λεπτομέρειες απο μια απο τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.

Τα παιδιά του προπονητή Κοτσιαρίδα έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και εγκλώβισαν τους αντιπάλους και καταφέρνοντας να εκμεταλευτούν την γρηγοράδα τους και τη δύναμη τους έκαναν ενα πάρα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Ιανουάριος 2016 21:08