Τελευταία ενημέρωση 05:12, 24 Απρ 2024

Μετάλλιο «made in Italy» οι Παίδες του Πόλο!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Οι μικροί άσοι της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ τα κατάφεραν. Γυρίζουν την Παρασκευή στο Περιστέρι από την Ιταλία με τα μετάλλια και το κύπελλο της 3ης θέσης στις αποσκευές τους!

 Οι μίνι παίδες έδωσαν σήμερα άλλους τρεις αγώνες κερδίζοντας τους δύο και χάνοντας τον ένα. Κατάφεραν να κερδίσουν με καθαρό σκορ 7-0 την Castelli Romani στον απογευματινό αγώνα κατάταξης και να πάρουν τελικά την 3η θέση φέρνοντας μία σημαντική επιτυχία τόσο για τον ΓΣΠ όσο και για την Υδατοσφαίριση στην πόλη του Περιστερίου.

 Πρώτη αποστολή για το Water Polo του  ΓΣΠ στο εξωτερικό  εξετελέσθηκαθώς συνδυάστηκε με μετάλλιο αν και πολύ μεγάλη σημασία έχει το ταξίδι. Αυτή τη φορά ο ΓΣΠ συνδύασε το ταξίδι αλλά και τον προορισμό. Έχουν δίκιο πάντως όλοι όσοι πιστεύουν στις δυνατότητες ανάπτυξης της Υδατοσφαίρισης στο Περιστέρι.

 Ο Σύλλογος  σε ανακοίνωση τους, εκφράζει την ικανοποίησή του , συγχαίρει τον προπονητή Μπάμπη Κλεωνάκο, τους αθλητές που συμμετείχαν , τον αρχηγό της αποστολής Γιώργο Γιαννόπουλο και τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή.

 Αύριο Πέμπτη όλο το team θα κάνει μία εκδρομή στην πόλη της Ρώμης – τους αξίζει άλλωστε – και το απόγευμα θα δώσει έναν ακόμα αγώνα φιλικού χαρακτήρα.

 Την Παρασκευή το μεσημέρι τους επιστρέφουν στο Περιστέρι.στην πόλη μας ….Δούλεψαν, το πίστεψαν, το κατάφεραν!.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξεκινάει αύριο η Α' Φάση Παίδων Polo »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας