Τελευταία ενημέρωση 08:45, 19 Απρ 2024

Νέα κοινωνική δράση των παλαιμάχων

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ Βετεράνων Ηφαίστου Περιστερίου με την Ένωση Κυκλαδιτών/Ένωση Δημάρχων Αττικής.
Εν όψει του έτους 2016, το πρώτο φιλανθρωπικό παιχνίδι ορίζεται από την Ε.Ο.Π.ΕΚ, σε συνεργασία με την Ένωση Κυκλαδιτών και την εξαιρετική συμβολή-συμμετοχή ,της Ένωσης Δημάρχων Αττικής τεράστιος. Ένας πολυσυμμετοχικός αγώνας συλλογής τροφίμων,για καλύτερες ημέρες συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.
Πιστή στο έργο της η ΕΟΠΕΚ καλεί κάθε συνάνθρωπο μας,ο όποιος έχει την δυνατότητα της συμβολικής πράξης (κατάθεσης τροφίμων), αγάπης και ζωής ,να δώσει το παρών στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου στις 11/1/2016 και ώρα 16:00 ημέρα Δευτέρα .
Από πλευράς οργανωτικής επιτροπή ανακοινώθηκαν τα εξής:«Έχουμε την χαρά να αναγγείλουμε ότι ξεπερνάμε τα όρια μιας απλής εκδήλωσης γηπεδικού χώρου και την αναγάγουμε στα υψηλότερα σκαλιά των σύγχρονων Ευρωπαϊκών εκδηλώσεων ,μιας και εκτός των δεδομένων αγώνων ποδοσφαιρικού χαρακτήρα ,εκτός από τις επίτιμες βραβεύσεις ,θα περιλαμβάνει και χορευτικούς συλλόγους από τα κυκλαδίτικα νησιά μας, φέρνοντας προς το μέρος μας ένα αεράκι θαλασσινής αύρας και Ελληνικού πολιτισμού.Ευχαριστούμε εκ βαθέων την Ένωση Κυκλαδιτών ,την Ένωση Δημάρχων Αττικής ,δια την συμμετοχή τους .
Ευχόμενα η συγκεκριμένη εκδήλωση να δώσει ,μεγαλύτερη ώθηση ως προς τους μηχανισμούς Αυτοδιοίκησης για καλύτερες ημέρες».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 17:32
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πάνοπλος για το ντέρμπι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας