Τελευταία ενημέρωση 10:12, 18 Απρ 2024

Σε τουρνουά στην Ιταλία οι Μίνι Παίδες Πόλο του ΓΣΠ!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πετάει ο Γ.Σ. Περιστερίου! Αύριο Δευτέρα 4/1 το τμήμα των Μίνι Παίδων της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου αναχωρεί  για την Ιταλία και συγκεκριμένα για την πόλη Anzio που βρίσκεται 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ρώμης για να λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά.

Ο τεχνικός της Περιστεριώτικης ομάδας της Υδατοσφαίρισης Μπάμπης Κλεωνάκος μας μίλησε για τους στόχους της αποστολής.

 Αν δεν κάνουμε λάθος είναι η πρώτη φορά που η Υδατοσφαίριση του Περιστερίου θα συμμετέχει σε ένα διεθνές τουρνουά στο εξωτερικό.

 Έχετε δίκιο! Ήταν κάτι που το σχεδιάζαμε από πέρυσι και το είχαμε βάλει στα πλάνα μας. Μετά την απόφαση που πήρε η Διοίκηση για δυναμικό restart στην υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. και την απόφαση για ενίσχυση των ακαδημιών μας , τα πλάνα για τους μικρούς μας στο WaterPolo του Περιστερίου έγιναν πιο δυναμικά. Ξεκινάμε λοιπόν την φετινή χρονιά με τα πρώτα μας παιχνίδια στην Ιταλία!

Πόσα παιδιά πήρατε μαζί σας σε αυτή την αποστολή;

 Θα συμμετέχουμε με 13 παίχτες εκ των οποίων οι δύο θα είναι τερματοφύλακες. Εκτιμώ ότι θα έχουν έτσι τον χρόνο και τον χώρο να παίξουν αρκετά όλα τα παιδιά και να αποκομίσουν εμπειρίες. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος!

 Σε τι αποσκοπεί αυτή η συμμετοχή σας;

 Πέρα από τις εμπειρίες που είναι το σημαντικότερο, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν 4 ημέρες μακριά από τα σπίτια τους, να γνωριστούν καλύτερα, να παίξουν μαζί , να φάνε μαζί , να συζητήσουν… Ουσιαστικά αποσκοπούμε στο ότι θα μας βοηθήσει αυτή μας η συμμετοχή στο να γίνουμε πιο δεμένη ομάδα! Το ότι ο Σύλλογος αποφάσισε το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό να είναι αυτό των μίνι παίδων σημαίνει πολλά για όλους μας στην Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. Σε μία εποχή οικονομικής κρίσης , που αρκετές ομάδες αδυνατούν να καλύψουν βασικά έξοδα για τις κατηγορίες των ανδρών , εμείς έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε δυνατά τις βάσεις μας ! Και αποδεικνύεται έμπρακτα αυτό που υποσχεθήκαμε και δεσμευτήκαμε για το χτίσιμο μίας νέας ομάδας από την βάση της. Άλλο ένα κέρδος για εμάς θα είναι η επαφή με αντίστοιχα clubs του εξωτερικού, θα μάθουμε πως λειτουργούν, θα γνωριστούμε με προπονητές και υπευθύνους, θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα γυρίσουμε στο Περιστέρι λίγο πιο σοφοί! Εκτιμώ ότι θα μας βοηθήσει συνολικότερα αυτό τα ταξίδι στο να γίνουμε καλύτεροι!

 Σας αγχώνει το βάρος αυτής της πρώτης εξόδου στο εξωτερικό;

 Δεν με αγχώνει καθόλου! Δεν είναι ο πρωτεύον στόχος μας η πρώτη θέση στο τουρνουά … αλλά όλα τα υπόλοιπα που μπορούμε να κερδίσουμε από αυτήν την αποστολή. Και μόνο με την συμμετοχή μας είμαστε ένα σκαλί πιο πάνω από ότι μέχρι σήμερα. Τα παιδιά θα δώσουν 5 επίσημους αγώνες και ίσως και έναν ή δύο προπονητικούς.  Πίστεψέ με δεν είναι λίγο αυτό! Για κάποια παιδιά είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό και αυτό θα γίνει μέσα από την ομάδα στην οποία μαθαίνουν υδατοσφαίριση και αγαπούν. Θα είναι εικόνες που θα τις κρατήσουν για μία ζωή! Θέλω να γυρίσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

  Να ευχηθούμε  καλό ταξίδι  και καλή επιτυχία !

 Ευχαριστούμε και εγώ με την σειρά μου να ευχηθώ σε εσάς και τους αναγνώστες σας Καλή Χρονιά και πάντα να έχετε το κέφι και την όρεξη να καλύπτεται τα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στην πόλη του Περιστερίου!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Ιανουάριος 2016 22:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι Παίδες ετοιμάζονται για το πρωτάθλημα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας